Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Foto: Spēkavīru strongatlona līderis pēc pirmās dienas - Martužans

Ritvars Raits
Ritvars Raits
Vakar Krāslavā notika spēkavīru strongatlona pirmās dienas sacensības, kurā cīņu par uzvaru sāka desmit sportistu – Raivis Mundiciems, Artis Plivda, Otomārs Skreija, Didzis Zariņš, Edgars Andersons, Oskars Martužans, Ivars Grahoļskis, Magnuss Vucāns, Igors Podčeredņičenko un baltkrievu talants Vjačeslovs Astapenko. Pēc pirmās dienas vadībā izvirzījies Oskars Martužans.
Pirmajā sacensību dienā atlētiem bija jāveic seši vingrinājumi - "Latvijas naftas traktora vilkšana", hanteles celšana, "Ferratum Bank seifa celšana", "Rent4Event pulksteņa griešan", "RERE grupas stafete" un "Betsafe atlanta akmeņi". Pēc šo vingrinājumu izpildes un punktu saskaitīšanas atklājās ka līdera lomu uzņēmies talantīgais Oskars Martužans, bet viņam uz papēžiem min Artis Plivda, kā arī Edgars Andersons. Spēkavīru strongatlons noslēgsies šodien Līvanos, kur tiks noskaidroti un apbalvoti uzvarētāji.
Informāciju sagatavoja: Kitija Ločmele,
Biedrības "Stiprinieku republika" sabiedrisko attiecību, mārketinga projektu vadītāja