Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Autors: Rihards Olmanis

Starptautiskā džudo treniņnometne Ventspilī

Starptautiskā džudo treniņnometne Ventspilī
Foto: www.ocventspils.lv

No 22.janvāra līdz 25.janvārim Olimpiskajā centrā "Ventspils" norisināsies starptautiskā džudo treniņnometne un turnīrs "Ventspils 2009", kur piedalīsies aptuveni 130 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Treniņnometnē piedalīsies trīs Baltijas valstu izlašu kandidāti vecumā no 17 gadiem un vecāki. Piektdien vai sestdien paredzētas arī komandu cīņas, sacensību sākums tiks precizēts pēc komandu treneru sapulces 22. janvāra vakarā.

Kā paskaidroja Ventspils džudo treneris Vladimirs Vlasjuks, treniņnometnes galvenais mērķis ir iespējami labāk sagatavoties Eiropas čempionātam U-17, kur Latvijas izlases kandidāti ir arī Ventspils jaunie džudisti: Vjačeslavs Romaņonoks, Artūrs Karpenko un Aleksejs Smolovs. Tāpat mūsu džudistiem šogad paredzēti atbildīgi starti Eiropas jaunatnes olimpiādē un Pasaules čempionātā. Piesaistot kaimiņvalstu džudistus tiek nodrošināts augstvērtīgāks treniņu process un gūta pieredze sacensībās ar vairākiem augstas klases sportistiem.

Informāciju sagatavoja:
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa
ocventspils.lv


, 2009-01-22 15:00, pirms 15 gadiem
Čivi davai uz Ventspili
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Artūrs Plēsnieks. Foto: Reuters/Scanpix
15

Tokijas bronzas medaļnieks Plēsnieks nekvalificējas Parīzes spēlēm

LETA. Latvijas pārstāvis Artūrs Plēsnieks pirmdien Taizemē notiekošajā Pasaules kausā svarcelšanā izcīnīja 14. vietu svara kategorijā līdz 102 kilogramiem un nekvalificējās Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Armands Mežinskis. Foto: EPA/Scanpix

Mežinskim 11. vieta Pasaules kausā svarcelšanā

LETA. Latvijas pārstāvis Armands Mežinskis sestdien Taizemē Pasaules kausā svarcelšanā izcīnīja 11.vietu svara kategorijā līdz 89 kilogramiem.