Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Isajevs paceļ 290 kg, Mūrnieks – 280 kg

Juris Miņins
Juris Miņins

Isajevs paceļ 290 kg, Mūrnieks – 280 kg
Foto: facebook.com/peteris.isajevs

Šodien Maskavā norslēdzās Pasaules bezekipējuma spēka trīscīņas federācijas (WRPF) pasaules čempionāts PRO divīzijā, kurā piedalījās arī divi Latvijas sportisti – Andrejs Mūrnieks un Pēteris Isajevs. Andrejs spēja pacelt 280 kg smagu svaru stieni, bet Pēteris – 290 kg un ierindojās otrajā vietā.

Šajā nedēļas nogalē WRPF rīkoja savu pasaules čempionātu, kas notika SN Pro izstādes ietvaros. Pats čempionāts sākās jau nedēļas vidū, kad savus startus aizvadīja amatieri, bet nedēļas izskaņā vārds tika dots profesionāļiem. Vakardien tika aizvadītas trīscīņas sacensības, bet šodien notika sacensības atsevišķās kustībās, proti, spiešanā guļus un vilkmē.

Spiešanā guļus piedalījās arī divi Latvijas atlēti – Pēteris Isajevs un Andrejs Mūrnieks. Jāsaka, ka mūsu sportistiem gāja dažādi. Andrejs, lai arī pacēla 280 kg, spēja realizēt vien vienu no pieciem piegājieniem. Pārējos piedzīvojot neveiksmes. Sevišķi neveiksmīgs bija ceturtais piegājiens, kam bija jākļūst arī par pēdējo, taču sacensību organizatori, precīzāk, asistenti nepareizi uzstādīja spiešanas sola ierobežojumus un tādējādi sabojāja mūsu sportista piegājienu. Mūrniekam gan deva vēl vienu iespēju celt, taču tas jau bija lieki, jo sportists bija noskaņojies uz darbu četros piegājienos un spēki bija zuduši.

Savukārt Pēteris Isajevs realizēja trīs piegājienus no četriem, diezgan pārliecinoši tiekot līdz 290 kg, taču jau 292.5 kg liels svars izrādījās par lielu šajās sacensībās. Ar šo rezultātu Latvijas sportists ierindojās otrajā vietā. Atgādināsim, ka Isajevs ir pirmais un vienīgais Latvijas sportists, kurš bez ekipējuma ir izspiedis 300 kg.

Izmantotie resursi:
World Raw Powerlifting Federation
lielsunstiprs.com

     [+] [-]

, 2016-11-20 19:12, pirms 7 gadiem
Vai ekipejums ir ta josta,lai nebutu bruku un nesachakaretu muguru?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-20 19:32, pirms 7 gadiem
Speciaalists rakstīja: Vai ekipejums ir ta josta,lai nebutu bruku un nesachakaretu muguru?
Kas ir ekipējums, to nosaka paši organizatori. Piemēram, IPF noteikumi neaizliedz vilkt jostu. Turklāt tā tiešā veidā nepalīdz ne pret brukām, ne muguras sačakarējienu, ja to lieto nepareizi.

Ekipējums ir speciālie spiešanas krekli, vilkmes kombinezoni un ceļgalu saites tupienos (nu un vēl šis tas, atkarībā no federācijas).

     [+] [-]

, 2016-11-20 22:39, pirms 7 gadiem
kopšs kura laika sportacentrs veido rakstus par neoficālajās (neatzīto-kuras starpcitu ir entās) federācijās startējošo atlētu sasniegumiem? Vēlpietam to nosaukt par pasaules čempi visai muļķīgi ja piedalās tikai nepilnas 30 valstis (atgādināšu ka pasaulē ir pie 200 valstīm) un pro divīzijā pārstāvētās valstis vispār bija ja nemaldos zem 10.
Tad jau kaimiņu Romka arī uzbliež savu federāciju un letiņu starti iekšs šīs federācijas būs sc raksta vērti?

     [+] [-]

, 2016-11-20 22:43, pirms 7 gadiem
Nemaz nerunājot par absurtu vēlvienā citā tāpat neatzītā federācijā kur skaitās čipa Baltijas čempī visi letiņi un 1 Lietuvietis
Nezinu man tas viss lieklas totāli nenopietni un pat nedaudz smieklīgi

     [+] [-]

, 2016-11-20 22:43, pirms 7 gadiem
Vai arī fakts ka Lv čempī ~80% no visiem dalībniekeim ir Lv čempji

     [+] [-]

, 2016-11-20 22:50, pirms 7 gadiem
Un pat neminot vel faktu ka ieks sis federaciajs un neskaitamu citu neoficalu federaciju startejosos neparbaudauz dopingu.. attiecigi nosaciti ofiziali var startet "lietotaji"

     [+] [-]

, 2016-11-20 23:13, pirms 7 gadiem
Trakais bobi, kopš kura laika, lai publicētu kādu ziņu tai jābūt tikai par kaut kādām apstiprinātām federācijām vai sacensībām? Tad par NHL nerakstam, jo tie nav IIHF pakļautībā, bet sadarbība notiek uz līgumu pamata.

Latvieši startē, uzrāda pieklājīgus rezultātus. Par to kas ir atzīts, kas nav un kas ko lieto vai nelieto, lai katrs tiek skaidrībā pats, tas nav pamats NEINFORMĒT.

     [+] [-]

, 2016-11-21 00:26, pirms 7 gadiem
Trakais bobis psc kkads mudaks
Te drizak paskaties kadus svarus ceela dalibnieki.
Pasaules labaakie!!!
Neviens te neinterese ko kaiminju peteris 65kg kategorija pacela sotaku un ieguva 1 vietu

     [+] [-]

, 2016-11-21 09:49, pirms 7 gadiem
ziecha16 rakstīja: Trakais bobis psc kkads mudaks
Te drizak paskaties kadus svarus ceela dalibnieki.
Pasaules labaakie!!!
Neviens te neinterese ko kaiminju peteris 65kg kategorija pacela sotaku un ieguva 1 vietu
Pasaules labākie? - tiešām? ... neseno paraolimpisko spiešanu guļus skatījies? - viens dzeks pacēla 301kg bez īpašām problēmām (izskatījās ka visia droši būtu arī 305 un iespējams par visi 310kg).... iekšs šīm minētajām sacensībām kurās tavuprāt piedalās labākie - kāds spēja pacelt vairāk?.... vismaz pagājušogad neviens nesacēla vairāk.... nemaz vēl nerunājot par faktu ka paraolimpiskajās pārbauda uz dopingu bet te nē

     [+] [-]

, 2016-11-21 09:51, pirms 7 gadiem
ziecha16 rakstīja: Trakais bobis psc kkads mudaks
Te drizak paskaties kadus svarus ceela dalibnieki.
Pasaules labaakie!!!
Neviens te neinterese ko kaiminju peteris 65kg kategorija pacela sotaku un ieguva 1 vietu
taipasa oficialaja IPF ari ja nemaldos bija dzeki aks cela jau tuvu 300kg, tad papeti vel ka staiga formas lietotajiem cik tie cel kad nav uz kursa un tad velreiz padoma kuri ir stiprakie....

     [+] [-]

, 2016-11-21 10:04, pirms 7 gadiem
Bobi, Armstrongu cik gadus pārbaudīja uz dopingu un ko tas deva?

     [+] [-]

, 2016-11-21 10:13, pirms 7 gadiem
Isajevs rakstīja: Bobi, Armstrongu cik gadus pārbaudīja uz dopingu un ko tas deva?
Ja jau tik viegli to noslēpt, kadēļ visi spēcīgākie nestartē arī iekšs IPF? Teju vai visi no pro divīzijas aizbraucot uz IPF pasaules čempi, uzpiežot topašu ciparu būtu visia garantēti 1-2. vietās, piemārm Latvijā par pasaules čempi 1. vietu prēmijā no valsts līdz 14k eur.. labākajiem cik zinu atmaksā arī ceļu un dalību....naudu nevajag?

     [+] [-]

, 2016-11-21 10:34, pirms 7 gadiem
Tur jau ta lieta ka liidz 14k.
Iedos 725eirikus un viss 😂😂

     [+] [-]

, 2016-11-21 11:11, pirms 7 gadiem
ziecha16 rakstīja: Tur jau ta lieta ka liidz 14k.
Iedos 725eirikus un viss 😂😂
Tā nu viss nebūs, jo papētot par kādiem sasniegumiem un cik saņem atlēti iekšs ši sporta veida pēdējos gados par eiropas zeltu ja pareizi atminos piešķira ap 3000 eur.. pasaules zelts kotējas augstāk....
Tāpat pat ja piešķir kaut pusi no maximālā tas būtu ap 7k + atmaksā ceļu un dzīvosānu.. tas būs izdevīgāk nekā pašam maksāt ceļu, dalību, dzīvošanu braukājot pa citām federācijām un prēmijas piemēram šajā federācijā cik skatījos tāpat ir max 1500-2000 eur par 1. vietu... paliec 2. vai 3. vietā un parē'jinot cik zitērē lai tur piedalītos... ja nav sponsori tur labi ja kas vispār pāri paliek vairāk pa dažiem simtiem eur

     [+] [-]

, 2016-11-21 11:14, pirms 7 gadiem
Tāpat arī pati federācija palīdz netiaki ar ceļa un dalīabs atmaksu labākajiem... piemēram labāko trīscīnieku cik zinu ar ub nodrosina federcaijas paklauts ub veikals... nu piemeram vaitad wpc vai gpc nodrosina labakos ar kautvai ub arpus sacensibaas iegutajiem kas ari ir retums?

     [+] [-]

, 2016-11-21 13:18, pirms 7 gadiem
Trakais bobis rakstīja: Pasaules labākie? - tiešām? ... neseno paraolimpisko spiešanu guļus skatījies? - viens dzeks pacēla 301kg bez īpašām problēmām (izskatījās ka visia droši būtu arī 305 un iespējams par visi 310kg).... iekšs šīm minētajām sacensībām kurās tavuprāt piedalās labākie - kāds spēja pacelt vairāk?.... vismaz pagājušogad neviens nesacēla vairāk.... nemaz vēl nerunājot par faktu ka paraolimpiskajās pārbauda uz dopingu bet te nē
Tas paralimpietis svēra 170 kg un paralimpiskajā kustībā viņš ir unikums, izņēmums. Šeit tos 300 kg varēja pacelt virkne ar sportistiem. Jā, neizdevās, taču Mezarošs un citi, tai skaitā abi Latvijas atlēti tos 300 reāli var pacelt un ir to darījuši.

Par to cik labi ir IPF vari nereklamēt. Katrs piedalās tur kur viņš grib. Ja IPF nespēj panākt to,ka visi šī sporta entuziasti, kādu ir ļoti daudz, nevar/negrib pie viņiem startēt, nevajag nīst citas federācijas. Viņas ne uz ko no IPF labumiem nepretendēt.

     [+] [-]

, 2016-11-21 14:03, pirms 7 gadiem
Tonna rakstīja: Tas paralimpietis svēra 170 kg un paralimpiskajā kustībā viņš ir unikums, izņēmums. Šeit tos 300 kg varēja pacelt virkne ar sportistiem. Jā, neizdevās, taču Mezarošs un citi, tai skaitā abi Latvijas atlēti tos 300 reāli var pacelt un ir to darījuši.

Par to cik labi ir IPF vari nereklamēt. Katrs piedalās tur kur viņš grib. Ja IPF nespēj panākt to,ka visi šī sporta entuziasti, kādu ir ļoti daudz, nevar/negrib pie viņiem startēt, nevajag nīst citas federācijas. Viņas ne uz ko no IPF labumiem nepretendēt.
neizprotu salīdzinājumu ar to svaru - ārpuss IPF unikums Sarichevs arī sver pie 170kg ....
Paraolimpietis acīmredzami varēja pacelt pat vēl vairāk. Iekšs WRPF un citām neoficāalajām federācijām jā tos 300kg ir cēluši vairāki bet tā regulāri-stabili virs 300kg ir cēlis būtībā tikai taspats pieminētais Sarichevs un vairs neviens cits. Turklāt IPF ir arī vairāki kas ceļ tuvu 300kg. Attiecīgi neredzu korektu salīdzinājumu ka te atlēti ir paši spēcīgākie.

Lieta tāda ka nenīstu citas federācijas - domāju mēs abi ļoti labi zinām kādēļ daudzi negrib startēt IPF un atiecīgi startē citās federācijās - pats ga;venais iemesls ir dopings kontrole/nekontrole. Pilnībā atbalstītu variantu ka būtu 1 federācija kurā pārbauda un startē nelietotāji un 1 kur nepārbauda un startē visi pārējie... bet nejau taš federācijas ir desmitiem kur katra ražo desmitiem un simtiem čempionus. Vēl arī bēdīgs fakts ka daži lietotāji tāpat iet un startē federācijā kur tas nav atļauts tādējādi kropļo konkurenci un savā ziņā gremdē attiecīgo federāciju gan finansiāli jo tā spiesta tērēt finanses cīnā ar dopingu un ceļa uz mērķi (dalība olimpiādē).

     [+] [-]

, 2016-11-21 14:04, pirms 7 gadiem
Tonna rakstīja: Tas paralimpietis svēra 170 kg un paralimpiskajā kustībā viņš ir unikums, izņēmums. Šeit tos 300 kg varēja pacelt virkne ar sportistiem. Jā, neizdevās, taču Mezarošs un citi, tai skaitā abi Latvijas atlēti tos 300 reāli var pacelt un ir to darījuši.

Par to cik labi ir IPF vari nereklamēt. Katrs piedalās tur kur viņš grib. Ja IPF nespēj panākt to,ka visi šī sporta entuziasti, kādu ir ļoti daudz, nevar/negrib pie viņiem startēt, nevajag nīst citas federācijas. Viņas ne uz ko no IPF labumiem nepretendēt.
Neliels labojums.. ja nekļūdos viens no abiem Letiņiem nav gan cēlis vēl 300kg

     [+] [-]

, 2016-11-21 15:17, pirms 7 gadiem
Bobi, es vispār nesaprotu, par ko tu tā peries.

Lai stabili virs 300 bez ekipējuma spiest, vajag būt supermonstram. Tavuprāt, tas paralimpietis to dara katrā treniņā?

Par IPF runājot - tu apgalvo, ka tie, kas ap 300 kg spiež, tie nelieto? Tikai,lūdzu, nepin iekšā dopinga kontroli. Spēja iziet dopeni nenozīmē, ka nekas nav lietots. Tad kā tur ir? Pats zinu daudzus sportistus, kas lieto dopingu un mierīgi startē Latvijas IPF sacensībās, arī analīzes nododot.

Tālāk - tavs piedāvājums par divām federācijām ir tieši tas ko Saričevs ar WRPF tagad mēģina attīstīt. Ir amatieri ar dopeni, kas startē savā starpā, ir amatieri bez dopenes un ir profi, kas, protams, arī bez dopenes. Viss skaidri un saprotami. Jā, tas nav IPF, taču, manuprāt, viss godīgi un saprotami - katrs savā konkurencē cilā un nevajag daudzās HUJVIŅZINKĀDAS-PF (tas arī ir WRPF mērķis).

Savukārt tavs cepiens par to, ka daudz federāciju - liftings ir amatieru sports un katrs savu žogu krāso tādā krāsā kādā grib. Tāpat kā ir taču neskaitāmas vasaras futbola līgas vai amatieru čempionāti (visos sporta veidos). Tas, ka IPF nevar sev panākt dominējošu stāvokli ir tikai un vienīgi IPF iekšējās problēmas, nevis sporta veida kā tāda.

     [+] [-]

, 2016-11-21 16:22, pirms 7 gadiem
Ko dod startēšana IPF? Varbūt pasaulē divus "tīros" IPF atlētus zin, ko nevar teikt par citu federāciju atlētiem.

     [+] [-]

, 2016-11-21 17:41, pirms 7 gadiem
Isajevs rakstīja: Ko dod startēšana IPF? Varbūt pasaulē divus "tīros" IPF atlētus zin, ko nevar teikt par citu federāciju atlētiem.
Rodas jautājums, vai atlēts startē sava vārda sprodrināšanai vai arī cerot ko nopelnīt. Bet attiecīgi shēmojot kad un kur startēt visp;ar jau var arī startēt abās frontēs jo cik zinu IPF startautiski nevar startēt tikai tad ja pēdējā gada laikā nēesi startējis citur. Bet jautājums paliek atklāts kādēļ tad nestartēt arī IPF ja jau tik viegli noslēpt ka "lieto" un ar saviem rezultātiem vākt prēmijas no valsts kuras ir neapsaubāmi lielākas nekā var nopelnīt kur citur. Nevajag lieku naudiņu?

     [+] [-]

, 2016-11-21 17:49, pirms 7 gadiem
Tonna rakstīja: Bobi, es vispār nesaprotu, par ko tu tā peries.

Lai stabili virs 300 bez ekipējuma spiest, vajag būt supermonstram. Tavuprāt, tas paralimpietis to dara katrā treniņā?

Par IPF runājot - tu apgalvo, ka tie, kas ap 300 kg spiež, tie nelieto? Tikai,lūdzu, nepin iekšā dopinga kontroli. Spēja iziet dopeni nenozīmē, ka nekas nav lietots. Tad kā tur ir? Pats zinu daudzus sportistus, kas lieto dopingu un mierīgi startē Latvijas IPF sacensībās, arī analīzes nododot.

Tālāk - tavs piedāvājums par divām federācijām ir tieši tas ko Saričevs ar WRPF tagad mēģina attīstīt. Ir amatieri ar dopeni, kas startē savā starpā, ir amatieri bez dopenes un ir profi, kas, protams, arī bez dopenes. Viss skaidri un saprotami. Jā, tas nav IPF, taču, manuprāt, viss godīgi un saprotami - katrs savā konkurencē cilā un nevajag daudzās HUJVIŅZINKĀDAS-PF (tas arī ir WRPF mērķis).

Savukārt tavs cepiens par to, ka daudz federāciju - liftings ir amatieru sports un katrs savu žogu krāso tādā krāsā kādā grib. Tāpat kā ir taču neskaitāmas vasaras futbola līgas vai amatieru čempionāti (visos sporta veidos). Tas, ka IPF nevar sev panākt dominējošu stāvokli ir tikai un vienīgi IPF iekšējās problēmas, nevis sporta veida kā tāda.
Kāds te sakars ar to cik tas paraolimpietis bieži trenējas?
Nē es neapgalvoju ka viņi nelieto, pieķerti ka lieto vairāk vai mazāk iekšs ši sporta veida ir bijis katru gadu un neapšaubu ka ir arī tādi kurus nepieķer. Par to pieķeršanu vairāk biju domājis ja jau tik viegli to noslēpt ka "lieto" kādēļ tad daudzi labākie kautvai no wrpf uc federacijam nestarte ipf īpaši ja viņi ar savuiem rezu;ltātiem mierīgi var cerēt uz 1-2. vietu pasaules čempī un attiecīgi no valsts saņemt vērā ņemamu prēmiju (LV par pasaules čempja zeltu paredz prēmiju līdz 14k eur)? Nevajag naudu ja aju tas viss tik vienkārši?

Ja tavs info ir pareizs tad respekt Sarichevam.... tiaki un vienīgi atbalstu šadu gājienu jo sen jau prasās pēc ši sporta veida sakārtošanas... vienīgais prasītos arī pro divīziju kur ņem uz dopeni....

SAmatieru sports sis sporta veids būs tik ilgi kamer nesaks ieks ta apgrozities gana lielas naudas premijas... bet to vius brezme ento federaciju fakts jo tas finsanu resursus saskel uz vairak frontem.... tapat loti butiski (lai cik tas dikti nepatiktu visiem citiem arpus ipf) ir tikt OS programma kas lautu no valsst sanmet daudz lielaku finansejumu un sportistiem iespeju sanemt daudz lielaku premiju un uzturnaudas izlases dalibniekiem ka aju citiem atletiem citos olimpiskajos sporta veidos kuri ir reali pretendenti uz OS.

     [+] [-]

, 2016-11-21 17:53, pirms 7 gadiem
Saprotiet mani pareizi.. es necensos un nevelos kadam kratit ar pirkstu ka tas ir slikti vai labi... katrs pats izlemj kur velas startet utt.. labi ka vispar kautkas tiek organiets saja sporta veida un ir kur startet....
Ka jau mineju nediskrimineju un nenosodu "lietotajus" bet esu par to ka nevajag kroplot konkurenci ko mineju ieptieksss... viss pilniba aok butu ja 1 federacija kur mauc tirie vai nosaciti tirie pienemsim nevar piekert.. un otra kur mauc lietotaji vai ari tirie kuri vienkarsi velas tur startet..

     [+] [-]

, 2016-11-21 17:57, pirms 7 gadiem
un esu ar visma cetram par to lai sis sporta veids reiz klust profesionala limenii... nebutu ka sobrid amatieru sports ... un tadejadi viens no labakajiem celiem ka so sporta veudu pacelt manuprat ir tiesi ipf gajiens-merki uz ko iet.... olimpiskas speles.... protams ka aju mineju ieorieks manuprat gana efektivi butu rezsurus koncentret uz 2 federacijam nevuis ka sobrid pasaulee 10+ .... nu neskiet isti normali ja kautvaui tepat mazaja Latvija vietejo cempi riko veselas 4 federacijas.... un vel nenoputenak skiet ja svara un vecuma gruaps ir neadekvati daudz dalibnieku skaitam kad roads fakts ka teju vai visi startejosie ir cempioni vai medalnieki

     [+] [-]

, 2016-11-21 18:02, pirms 7 gadiem
Trakais bobis rakstīja: Kāds te sakars ar to cik tas paraolimpietis bieži trenējas?
Nē es neapgalvoju ka viņi nelieto, pieķerti ka lieto vairāk vai mazāk iekšs ši sporta veida ir bijis katru gadu un neapšaubu ka ir arī tādi kurus nepieķer. Par to pieķeršanu vairāk biju domājis ja jau tik viegli to noslēpt ka "lieto" kādēļ tad daudzi labākie kautvai no wrpf uc federacijam nestarte ipf īpaši ja viņi ar savuiem rezu;ltātiem mierīgi var cerēt uz 1-2. vietu pasaules čempī un attiecīgi no valsts saņemt vērā ņemamu prēmiju (LV par pasaules čempja zeltu paredz prēmiju līdz 14k eur)? Nevajag naudu ja aju tas viss tik vienkārši?

Ja tavs info ir pareizs tad respekt Sarichevam.... tiaki un vienīgi atbalstu šadu gājienu jo sen jau prasās pēc ši sporta veida sakārtošanas... vienīgais prasītos arī pro divīziju kur ņem uz dopeni....

SAmatieru sports sis sporta veids būs tik ilgi kamer nesaks ieks ta apgrozities gana lielas naudas premijas... bet to vius brezme ento federaciju fakts jo tas finsanu resursus saskel uz vairak frontem.... tapat loti butiski (lai cik tas dikti nepatiktu visiem citiem arpus ipf) ir tikt OS programma kas lautu no valsst sanmet daudz lielaku finansejumu un sportistiem iespeju sanemt daudz lielaku premiju un uzturnaudas izlases dalibniekiem ka aju citiem atletiem citos olimpiskajos sporta veidos kuri ir reali pretendenti uz OS.
Kāpēc labākie ārpus IPF startējošie nemēģina apiet IPF dopeni, lai startētu tur? A viņiem to vajag? Spiesties, vēl vairāk bojāt veselību, lai dabūtu diplomu un proteīna burku?

Tava pieeja ir ļoti oficiāla - vajag liftingu par olimpisko sporta veidu, vajag visiem vienoties utt. NEVAJAG! Mani pilnīgi neinteresē tie rezultāti, kas ir "labākie starp atlikušajiem". Ja cilvēks tupjas ar 500, spiež 300 un 500 arī velk, tad tieši viņš ir monsts, viņš ir pārcilvēks-rekordists. Ir tur farma vai nav, man ir pie kājas.

Kā ir lielākajai daļai cilvēku? Viņi vispār nesaprot kas ir 100 kg un kas 500 kg. Ja tu pateiksi, parastam cilvēkam, ka spied 150 kg, viņš pateiks "Zbs, daudz", ja pateiksi, ka spied 250, viņš pateiks... tieši to pašu un nemaz nesapratīs, ka starp 150 un 250 ir miljards gaismas gadu.

Turklāt par to prēmiju kaut kādu vai olimpiskā statusa labumu. Pats redzi kā iet ar tiem olimpiešiem - peldētājiem, slēpotājiem utt. Ir kāds no viņiem, kas dzīvo ļoti labi?

Un OS programmā liftings nebūs tik ilgi kamēr tur būs svarcelšana, bet tā kā svarcelšanai ir milzīgs lobijs no lielvalstīm, tad tā tur būs mūžīgi.

     [+] [-]

, 2016-11-21 18:22, pirms 7 gadiem
Tonna rakstīja: Kāpēc labākie ārpus IPF startējošie nemēģina apiet IPF dopeni, lai startētu tur? A viņiem to vajag? Spiesties, vēl vairāk bojāt veselību, lai dabūtu diplomu un proteīna burku?

Tava pieeja ir ļoti oficiāla - vajag liftingu par olimpisko sporta veidu, vajag visiem vienoties utt. NEVAJAG! Mani pilnīgi neinteresē tie rezultāti, kas ir "labākie starp atlikušajiem". Ja cilvēks tupjas ar 500, spiež 300 un 500 arī velk, tad tieši viņš ir monsts, viņš ir pārcilvēks-rekordists. Ir tur farma vai nav, man ir pie kājas.

Kā ir lielākajai daļai cilvēku? Viņi vispār nesaprot kas ir 100 kg un kas 500 kg. Ja tu pateiksi, parastam cilvēkam, ka spied 150 kg, viņš pateiks "Zbs, daudz", ja pateiksi, ka spied 250, viņš pateiks... tieši to pašu un nemaz nesapratīs, ka starp 150 un 250 ir miljards gaismas gadu.

Turklāt par to prēmiju kaut kādu vai olimpiskā statusa labumu. Pats redzi kā iet ar tiem olimpiešiem - peldētājiem, slēpotājiem utt. Ir kāds no viņiem, kas dzīvo ļoti labi?

Un OS programmā liftings nebūs tik ilgi kamēr tur būs svarcelšana, bet tā kā svarcelšanai ir milzīgs lobijs no lielvalstīm, tad tā tur būs mūžīgi.
Kāds labums? - nejau dēļ proteīna burkas... bet kā aju te maļu visu laiku.. ar tiemapsiem 300kg spiesana visia drosi busi pasaules cempi 1. vietaa.... premija no valsts vairaki tukstoshi eur.. nav ta verts? - potenciali apmeram 5x vairak nopelnit neka teiksim par uzvaru taja pasa wrpf ..... nav vajadziga nauda?

     [+] [-]

, 2016-11-21 18:27, pirms 7 gadiem
Ja slepotaji un peldetaji zali nedzivo jo vini ta ari nav tikusi labaas vietas nelad.,... ja redzi maisas pa beigam ieks oS... busi ieks kautvai top10 Os regulari varesi sevi nodrosinat pilniba ka nebus jastarada papildus sportam....... cik tad ir tadi kas pasaule varetu celt 300kg... 10 max 15 .... ludzu ja pienem ka sis sporta veids tagad butu os un 2 musejie cel pie 300 visia reali ka vini butu top10 ...

     [+] [-]

, 2016-11-21 18:35, pirms 7 gadiem
Trakais bobis rakstīja: Kāds labums? - nejau dēļ proteīna burkas... bet kā aju te maļu visu laiku.. ar tiemapsiem 300kg spiesana visia drosi busi pasaules cempi 1. vietaa.... premija no valsts vairaki tukstoshi eur.. nav ta verts? - potenciali apmeram 5x vairak nopelnit neka teiksim par uzvaru taja pasa wrpf ..... nav vajadziga nauda?
Lai apietu dopeni ir jālieto konkrēti preparāti, jārēķina visi izvadīšanās laiki, beigās jālieto ne paši patīkamākie prepi utt.
Tā valsts prēmija. Ja pie Saričeva par labu startu trīscīņā varēja tikt pie tiem pašiem 3-4.5tk, ja savāci labāko summu un kustībās arī vinnēji.

Klāt vēl komercmači, kur arī labas balvas, kur tos 3-5 tūkstošus var dabūt, protams, ja vinnē un uzstādi rekordus. TOP līmeņa sportisti tajās "kreisajās" federācijās kopumā var nopelnīt daudz vairāk nekā tie, kas cer uz valsts pabalstiem.

     [+] [-]

, 2016-11-21 19:00, pirms 7 gadiem
Tonna rakstīja: Lai apietu dopeni ir jālieto konkrēti preparāti, jārēķina visi izvadīšanās laiki, beigās jālieto ne paši patīkamākie prepi utt.
Tā valsts prēmija. Ja pie Saričeva par labu startu trīscīņā varēja tikt pie tiem pašiem 3-4.5tk, ja savāci labāko summu un kustībās arī vinnēji.

Klāt vēl komercmači, kur arī labas balvas, kur tos 3-5 tūkstošus var dabūt, protams, ja vinnē un uzstādi rekordus. TOP līmeņa sportisti tajās "kreisajās" federācijās kopumā var nopelnīt daudz vairāk nekā tie, kas cer uz valsts pabalstiem.
Nu nu, paskaties cik piemēram mūsu paši abi spiedēji dabūja pagājušogad un šogad ... klāt pieleic vēl viņu pašu apmaksātu ceļu uz sacensībām, dzīvošanu sacensību vietā, dalības maksu... arī šis lietas pašiem labākajiem iekss IPF apmaksā...

Tavi nosauktie cipari varbūt attiecas tikai uz 2-4 pasaulē labākajiem pie noteikuma ja viņi labo rekordus... Komercmači iekšs liftinga ir gaužām maz - nu piemēram kur pirms paris gadiem startēja arī viens no mūsējiem par uzvaru dabūja nieka 400 eur + parsats balviņas... tepat Lv ir vienas kur par top3 tiec pie dažiem simtiem... šadas sacensības vispar labi ja atmaksajas ja ieskaita celu un daliabs maksas utt

     [+] [-]

, 2016-11-21 19:15, pirms 7 gadiem
visai absurdi vispar salidznaat././ teiskm wrpf cik reali dabuja abi musejie un cik vinio dabutu ipf par topasu rezultatu.. ta starpinba ir 5-10x