Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Kindzulis „FIBO Power” sacensībās izcīna 2.vietu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kindzulis „FIBO Power” sacensībās izcīna 2.vietu
Ivars Cīrulis (no kreisās) un Reinis Kindzulis
Foto: Goldbarbell.lv

Vācijas pilsētā Ķelnē spēka sporta izstādes „FIBO Power” ietvaros, kuru četru dienu laikā apmeklēja aptuveni 4 miljoni cilvēku, kā jau katru gadu tradicionāli notika arī svara stieņa spiešanas guļus komercturnīrs, kurā Latviju pārstāvēja Dobeles kluba „Gold Barbell” sportists Reinis Kindzulis un izcīnīja godpilno otro vietu.

Divdesmit divus gadus vecais WPC pasaules junioru čempions, kandavnieks Reinis Kindzulis prestižajās FIBO sacensībās, kurās startē tikai organizatoru aicināti sportisti, piedalījās jau trešo gadu pēc kārtas.

Pirms tam divus gadus (2011. un 2012. gadā) uz šo komercturnīru tika aicināts vien Latvijas titulētākais svara stieņa spiedējs Ivars Cīrulis, kurš pirmajā gadā izcīnīja sesto vietu, bet 2012. gadā sportists atteica dalību šajos mačos, par cik tajā pat laikā iekrita WPC Eiropas čempionāts, kurā Ivars izcīnīja zelta medaļu.

Šogad šajos mačos piedalījās divpadsmit smagatlētu no Vācijas, Austrijas, Čehijas, Krievijas, Francijas un Latvijas. Ja salīdzina iepriekšējos Kindzuļa startus FIBO sacensībās, kurās viņš pirmajā gadā ar uzspiestajiem 230 kg palika sestais, bet otrajā gadā ar 240 kg izcīnīja piekto vietu, šogad viņam veicās daudz labāk. Latvietis uzspieda 260 kg un izcīnīja otro vietu.

Uzvaras laurus plūca un zelta medaļu sev kaklā kāra pazīstamais Krievijas sportists Vladislavs Solovjovs, kurš pacēla 280kg. Vērts pieminēt, ka krievs par Latvijas pārstāvi bija 28 kg smagāks.

Priekš Reiņa Kindzuļa dalība FIBO komercturnīrā bija ģenerālmēģinājums pirms GPA-IPO Eiropas čempionāta svara stieņa spiešanā guļus, kurš no 24.-26. aprīlim notiks Gruzijas pilsētā Tbilisi. Uz šiem mačiem no kluba „Gold Barbell” dosies arī Ivars Cīrulis un Ivans Bistrovs.

Izmantotie resursi:
GoldBarbell.lv - Sporta klubs

     [+] [-]

, 2015-04-20 16:48, pirms 9 gadiem
Labs rezultāts priekš ķīmiķa līdz 30 diez izvilks šitā rijot, nu nav nekāds čempis pasaules kautkāda sētu versijā varbūt jā

     [+] [-]

, 2015-04-20 21:10, pirms 9 gadiem
saprikin, tu nu gan esi slims uz galvu, tev skauž ka kāds kautko var izdarīt, bet tu ar savu īso krānu pat džuses sakoļīt nevari!