Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Gulbenes K.S.P. negaidīti uzvar Madonas novada čempionātā

Andrejs Siliņš

Gulbenes K.S.P. negaidīti uzvar Madonas novada čempionātā
Foto: Latvijas Pauerliftinga federācija

"Gulbenes K.S.P." sporta kluba spēka trīscīņas komanda sestdien piedalījās Madonas novada čempionātā klasiskajā spēka trīscīņā un negaidīti izcīnīja pirmo vietu komandu konkurencē.

Komandas pārstāvis Dzintars Lācis norāda, ka komanda nebija plānojusi plūkt uzvaras laurus, un, lai arī gājis grūti, beigās tomēr pārliecinoši tika izcīnīta 1.vieta. Viņš arī uzsver, ka šogad “Gulbenes K.S.P” cīnīsies par 1.vietu Latvijas kausa spēka trīscīņas komandu vērtējumā. “Uz spiešanu guļus neliksim tik lielu akcentu, bet tas nenozīmē, ka šajā disciplīnā nolaidīsim rokas. Nē! Iespējams pirmajā trijniekā tiksim!” saka Dz. Lācis.

Komandu konkurencē 2.vietu izcīnīja “Madonas SCK”, bet 3.vietā – Rēzeknes Sporta pārvalde. Ieviņa Liģere no “Madonas SCK” izcīnīja 1.vietu absolūtajā vērtējumā sieviešu konkurencē, 2.vietā – Svetlana Svjatnaja ( “Atletika”, Rīga), 3.vietā – Guna Teilāne (Rēzeknes Sporta pārvalde).

OPEN grupā absolūti spēcīgākais - Didzis Bērziņš (Kokneses sporta centrs), 2.vietā – Mārtiņš Zviedrāns (Pļaviņas), 3.vietā – Andrejs Mortulevs (Rēzeknes sporta pārvalde).

Jauniešu grupā absolūtajā vērtējumā 1.vietu izcīnīja Dmitrijs Marušins (Rēzeknes sporta pārvalde), 2.vietā – Matīss Turlajs (“Madonas SCK”), 3.vietā – Ņikita Krilovs (Rēzeknes sporta pārvalde).

Savukārt absolūti labākais Junioru grupā – Uldis Ronalds Ķiploks (“Gulbenes K.S.P”), 2.vietā – Intars Sauskājs (Līvāni), 3.vietā – Aleksandrs Kenigsvalds (Talsu spēka atlēti).

Veterānu grupā par absolūti spēcīgāko kļuva Vladimirs Ponomarjovs (Bauska), 2.vietā - Aleksandrs Cvetkovs (Pļaviņas).

Sacensību direktors Mārtiņš Lielups norāda, ka šogad uz Madonas novada čempionātu klasiskajā spēka trīscīņā bija ieradusies arī jauna komanda no Talsiem. Kopumā sacensībās cīņas bija sīvas, līdz ar to atlēti var lepoties ar augstvērtīgiem rezultātiem. Savukārt, pateicoties sponsoriem, visi sportisti saņēma balvas.

Sacensības organizēja sporta klubs “Madona SCK” sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga Federāciju un Madonas novada pašvaldību.

Informāciju sagatavoja
Inita Savicka
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Latvijas Pauerliftinga federācija