Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Ķīpsalā spēkiem mērosies Eiropas labākie CrossFit atlēti

Ķīpsalā spēkiem mērosies Eiropas labākie CrossFit atlēti
Publicitātes foto

Līdz Baltijā lielākajām funkcionālā fitnesa sacensībām “Battle of Riga 2018” ir atlicis pavisam nedaudz! Jau no 23. līdz 25. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, izstādē “Atpūta un sports 2018”, kā arī Ķīpsalas peldbaseinā spēkiem mērosies 80 Eiropas spēcīgākie CrossFit atlēti no 13 valstīm.

Gan rūdītiem CrossFit faniem, gan arī interesentiem būs aizraujoši vērot sacensības, jo funkcionālais fitness ir dinamisks un vizuāli baudāms sporta veids. Sportisti sacentīsies daudzveidīgās un atraktīvās disciplīnās, kas iekļauj kā svarcelšanas, tā arī ķermeņa svara un izturību pārbaudošus elementus visdažādākajās kombinācijās. Uzvaru izcīnīs tie, kuri parādīs labākos rezultātus astoņos dažādos uzdevumos!

Sacensības ar noslēpumu
Šajās sacensībās daļu no veicamajiem uzdevumiem sportisti nereti uzzina tikai sacensību laikā. Arī šis gads nav izņēmums! Sportistiem ir zināmas vien dažas vadlīnijas, tai skaitā fakts, ka “Battle of Riga 2018” būs jāsacenšas peldēšanā un savi spēki būs jāpierāda vēl septiņos izaicinošos uzdevumos.

Sacensības sāksies piektdien, 23. martā, plkst. 19.30 Ķīpsalas peldbaseinā, kur atlēti demonstrēs peldētprasmi. Sestdien, 24. martā, un svētdien, 25. martā, tās turpināsies izstādē “Atpūta un sports 2018” Ķīpsalā, kur līdzās izstādes ekspozīcijai būs iekārtota plaša CrossFit arēna ar tribīnēm.

Sacentīsies 80 labākie no 13 valstīm!
Lai nokļūtu “Battle of Riga 2018” finālturnīrā, visiem sacensību dalībniekiem bija jāpārvar kvalifikācijas kārta. Par iekļūšanu finālā sacentās vairāk nekā 350 dalībnieku no 20 valstīm, un tikai 80 labākie ieguva iespēju startēt klātienes sacensībās Ķīpsalā.

Finālā Ķīpsalā atlēti sacentīsies piecās kategorijās – sieviešu un vīriešu sporta un elites klasēs, kā arī atsevišķā grupā, kurā piedalīsies 35 un vairāk gadus sasnieguši vīrieši. Starp citu, iepriekšējā gada sacensībās vīriešu elites klases uzvarētājs ir pašmāju sportists – 20 gadus vecais un talantīgais Uldis Upenieks, kurš par savu mērķi ir izvirzījis aizstāvēt šo titulu arī šogad.

“Šogad konkurence būs ļoti nopietna, jo gan vīriešu, gan sieviešu kategorijā savu dalību ir apstiprinājuši vērā ņemami Eiropas TOP sportisti. Turklāt paredzu, ka atšķirībā no iepriekšējiem gadiem īpaši sīva cīņa būs tieši sieviešu elites klasē, kur dalībnieču sastāvs ir spēcīgākais, kāds jebkad ir piedzīvots mūsu platuma grādos. Tas noteikti raisīs apbrīnu daudzu līdzjutēju acīs!'' komentē sacensību “Battle of Riga” organizators Mārtiņš Druvkalns.

Aizraujoši šovi
Lai sacensības būtu vēl aizraujošākas, skatītājus iepriecinās arī atraktīvi viesmākslinieku priekšnesumi, šovi un konkursi, kuros varēs iegūt vērtīgas sacensību atbalstītāju sarūpētas balvas.

Sacensības “Battle of Riga” šogad notiek jau piekto reizi. Tās gadu no gada ir piedzīvojušas acīmredzamu izaugsmi, ieguvušas augstu dalībnieku un līdzjutēju novērtējumu Eiropas mērogā. Ar katru gadu paplašinās dalībnieku pārstāvēto valstu loks un pieaug augstākā līmeņa sportistu interese par pasākumu, apliecinot sacensību kvalitāti. Vairāk: Battle of Riga

Kā zināms, no 23. līdz 25. martam Ķīpsalā vienlaikus notiks četras izstādes – „Atpūta un sports 2018”, „Medības un makšķerēšana 2018”, „Motocikls 2018” un „Baltic Boat Show 2018”, kas aktīvā un sportiskā gaisotnē aicinās apskatīt, uzzināt un izmēģināt visdažādākās preces aktīvai atpūtai un sportam, makšķerniekiem un medniekiem, jaunākos jahtu un motociklu modeļus, ieklausīties speciālistu ieteikumos un vērot sporta paraugdemonstrējumus un sacensības.
Vairāk: Starptautiskā aktīvās atpūtas un sporta izstāde...

Biļetes
Nestāvi rindā – pērc biļetes internetā! Trīs dienu “Battle of Riga 2018” ieejas biļeti var iegādāties tikai sacensību mājaslapā: Battle of Riga (ar šo biļeti var apmeklēt arī izstādi “Atpūta un sports”) Biļešu skaits ir ierobežots un tās pasākuma norises vietā nopirkt nevarēs!

Informāciju sagatavoja:
Inese Libere
Mediju koordinatore


, 2018-03-14 16:40, pirms 6 gadiem
Jā, visskatāmākais noteikti ir veids, kā tiek veikta pievilkšanās!
, 2018-03-14 17:13, pirms 6 gadiem
M8archa rakstīja: Jā, visskatāmākais noteikti ir veids, kā tiek veikta pievilkšanās!
Var visu ko teikt par krosfita pievilkšanos, taču tas kā viņi pievelkas ir noteikts ar sporta veida specifiku - maksimālais kustību skaits konkrētā laika periodā.
Cits stāsts ir par to vai tādu tehniku ir jākopē cilvēkiem, kuri vienkārši grib pievilkties
, 2018-03-28 13:37, pirms 6 gadiem
tā pievilksanas tiesam izskatas smiekligi haha
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Tokijas olimpisko spēļu čempions Nauris Miezis. Foto: Reuters/Scanpix
22

LOV vasaras sastāvā apstiprina 132 sportistus no 32 sporta veidiem

Latvijas Olimpiskā vienība paziņojusi, ka šī gada vasaras sastāvam apstiprināti 132 sportisti no 32 dažādiem sporta veidiem. No tiem 20 iekļauti zelta sastāvā, 38 sudraba, bet veseli 74 - bronzas. Daļai sportistu neiekļūšanas gadījumā Parīzes olimpiskajās spēlēs atbalsts tiks pārtraukts.