Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Pauerliftinga sezonu atklās Bauskā

Pauerliftinga sezonu atklās Bauskā
Foto no LPF arhīva

Pauerliftinga sezona tiks atklāta 2016. gada 6. februārī ar Bauskas Novada čempionātu klasiskajā spiešanā guļus, kas vienlaikus ir arī pirmais Latvijas kausa posms sacensību kalendārā. Bauskas novada čempionātam aprit pieci gadi, kas paliek par tradīcijām bagātu pasākumu sporta entuziastiem.

LPF informē – Janvārī uzņēmām spēkus sezonai, bet nu ir pienācis laiks, parādīt uz ko esam spējīgi jaunajā 2016. gada sezonā. LPF aicina, visus kam sirdij tuvs pauerliftinga svaru stienis, šī gada 6. februārī pierādīt savus spēkus, Codes Pamatskolas sporta zāle "Virsaiši", Bauskas novadā, Codes pagastā, kur norisināsies Bauskas novada čempionāts klasiskajā svara stieņa spiešanā guļus, kas vienlaikus būs arī pirmais Latvijas kausa posms 2016. gadā. Sacensības tiks organizētas atbilstoši IPF (International Powerlifting Federation) noteikumiem.

Sacensībām pieteikties tiek aicināti jaunieši un juniori, kas tiks sadalīti deviņās svara kategorijās, cīņai par spēcīgāko jaunieti. Seniori vecumā virs 40 gadiem un virs 50 gadiem, kā arī OPEN grupas sportisti dosies cīņā astoņās svara kategorijās, kas kā vienmēr sola iespaidīgu svaru. Šie sportisti, lieks stieņus un priecēs atbalstītājus. Protams neiztiks bez dailes un spēka savienojuma, ko demonstrēt tiek aicinātas, Latvijas spēcīgākās meitenes un sievietes, kas tiks sadalītas septiņās svara kategorijās. LPF uzsver, sacensībās var piedalīties ikviens interesents, kas atbilst sacensību nolikumam. Sacensību nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/

Sacensību dalībnieki, tiek aicināti ierasties uz dalībnieku svēršanu pulksten 9.00 – 10.00. Bet, ja šoreiz vel nejūties gana spēcīgs, atnāc un palīdzi sakustināt "Virsaišu" sienas ar skaļiem atbalsta kliedzieniem un aplausiem, kas sportistiem noderēs pulksten 11.00, brīdī, kad sacensības sāksies ar pilnu sparu. Neuztraucies, ja šoreiz attāluma dēļ nevari ierasties, sacensības tiešraidē varēs vērot http://tv.sp.lv, ienāc un seko sacensību gaitām līdzi no savām mājām. LPF, atgādina, sacensību nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/ Komandu un individuālie pieteikumi jānosūta līdz 4. februārim.

Sacensības organizē Latvijas Pauerliftinga federācija sadarbībā ar biedrību „Spēka Pasaule”. Sacensības atbalsta Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija, Bauskas novada dome un interneta veikals veikals.sp.lv.

     [+] [-]

, 2016-01-14 21:53, pirms 8 gadiem
Kas uzvarēja komandu kopvērtējumā 2015. gadā ?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-14 21:57, pirms 8 gadiem
Madona