Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Madonā notiks pirmās trīscīņas sacensības šogad

Andrejs Siliņš

Madonā notiks pirmās trīscīņas sacensības šogad
Foto: Latvijas Pauerliftinga federācija

18.februārī notiks Madonas novada atklātais čempionāts klasiskajā spēka trīscīņā. Tas būs 2017.gada Latvijas kausa II posms.

Sacensības notiks Madonā, Skolas ielā 10, Madonas 2.vidusskolas sporta zālē. Sacensību organizatori atgādina, ka no pulksten 9.15 līdz 10.30 – dalībnieku svēršanās, no pulksten 10.30 līdz 11.00 – tiesnešu sanāksme, bet pulksten 11.15 – sacensību sākums. Detalizētāks sacensību apraksts ir pieejams: piedalies.sp.lv

Sacensības Madonā notiek jau vairākus gadus. Pērn tajās piedalījās 72 dalībnieki. 16 komandu konkurencē uzvaras laurus plūca vietējie – “Madonas SCK”, 2.vietā bija “Gulbenes KSP”, bet 3.vietā – Viesītes Sporta centrs.
Sacensību organizators Mārtiņš Lielups norāda, ka jau vairākus gadus pēc kārtas tieši Madonā atklāj spēka trīscīņas sezonu. Viņš prognozē, ka sacensībās piedalīsies vismaz 70 atlēti, kuri sabrauks no dažādiem novadiem. Tā kā ir piesaistīti daudz un dažādi atbalstītāji, tad arī balvu klāsts būs ievērojams.

Sacensībās piedalās visi oficiāli pieteikušies Latvijas Republikas sportisti un komandas, kā arī citu valstu komandas, sporta klubi. Dalībniekiem ir atļauts izmantot IPF klasiskās trīscīņas noteikumos apstiprināto ekipējumu, kā arī dalībnieki startē triko vai elastīgajās īsajās biksēs un vienkrāsainos T – kreklos. Sacensībās ieeja ir bezmaksas, tāpēc ikviens interesents ir gaidīts ciemos, jo atlētiem ir nepieciešams atbalsts un uzmundrinājums.

Sacensības organizē sporta klubs “SCK Madona” sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga Federāciju un Madonas novada pašvaldību.

Sacensības atbalsta: Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija, Madonas novada dome, Smeceres krogs, konditoreja “Junge.lv” , “55 Mārītes”, Lattrack, “SCK Madona”, Protein performane.

Informāciju sagatavoja
Inita Savicka
Latvijas Pauerliftinga federācijas
sabiedrisko attiecību speciāliste