Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

"Latvijas spēcīgākās pilsētas" sacensības notiks arī Valmierā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Latvijas spēcīgākās pilsētas" sacensības notiks arī Valmierā
Foto: powerliftings.lv

Trešdien, 13.augustā, plkst.18.00 laukumā pie Valmieras Kultūras centra norisināsies sacensības „Latvijas spēcīgākā pilsēta” 20 kg un 50 kg spiešanā guļus. Pasākuma mērķis ir popularizēt spēka sporta veidu Latvijā, kā arī nodrošināt jauniešiem lietderīgu brīvā laika pavadīšanas veidu vasaras mēnešos.

Sacensībām nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, kā arī nav noteikts vecuma ierobežojums. Proti, vīrieši sacentīsies divās vecuma grupās - jauniešu grupā (līdz 18 gadu vecumam) un "Open" grupā, savukārt sievietes sacentīsies vienā vecuma grupā.

Sacensību vērtēšana notiks pēc absolūtā vērtējuma grupas ietvaros. Tāpat aicinātas piedalīties komandas. To vērtējumā tiks ņemti vērā pieci labākie atlēti pēc uzspiesto reižu skaita, un šis skaits tiks summēts tonnās.

Ikvienā sacensību posmā ar medaļām tiek apbalvoti trīs labākie atlēti/-es no katras vecuma grupas, savukārt katram sacensību dalībniekam tiek pasniegts diploms, kas kalpo kā apliecinājums par aktīvu un uzņēmīgu dalību čempionātā.

Sacensību noslēgumā, izvērtējot visu posmu rezultātus, kausi tiks pasniegti: spēcīgākajam jaunietim, spēcīgākajam vīrietim un spēcīgākajai sievietei. Tāpat gala vērtējumā kausi tiks pasniegti trim Latvijas spēcīgākajām pilsētām, izvērtējot paceltās tonnas. Kausus saņems arī trīs komandas, vērtējot kopējo rezultātu tonnās un ņemot vērā piecus labākos rezultātus katrā no posmiem.

Izmantotie resursi:
www.valmiera.lv