Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Riekstiņš labo četrus personiskos rekordus un izcīna Eiropas junioru bronzu

Juris Miņins
Juris Miņins

Riekstiņš labo četrus personiskos rekordus un izcīna Eiropas junioru bronzu
Attēlā: Marks Riekstiņš

Latvijas spēka trīscīņas sportists Marks Riekstiņš vakardien, Čehijā notiekošajā Eiropas čempionātā jauniešiem, junioriem un dāmām, savā, junioru, vecuma kategorijā, svarā līdz 93 kg izcīnīja bronzas medaļu.

Mūsu vienīgais pārstāvis Starptautiskās pauerliftinga federācijas (IPF) rīkotajā Eiropas čempionātā jauniešiem, junioriem un dāmām Marks Riekstiņš vakardien uzstādīja vairākus personiskos rekordus, kas viņam ļāva ieņemt pārliecinošu trešo vietu svara kategorijā līdz 93 kg.

Līdz šim Marka Riekstiņa labākais rezultāts spēka trīscīņā ar ekipējumu bija 800 kg, t.i.,ar svaru stieni uz pleciem sportists ir pietupies ar 300 kg, svaru stieņa spiešanā guļus uzspiedis 232.5 kg un svaru stieņa vilkmē no zemes pacēlis 280 kg.
Vakardien Marks pietupās ar 310 kg, izspieda 235 kg (labākais rezultāts kategorijā) un vilkmē spēja pacelt 290 kg, kas kopsummā deva 835 kg, t.i., tika uzlaboti personiskie rekordi visās kustībās, kopā savu līdzšinējo labāko rezultātu pārspējot par 35 kg.

Par labāko šajās sacensībās kļuva Eriks Gunhams no Zviedrijas, kurš summā savāca 898 kg (320-207.5-370.5), bet otro vietu ieņēma Ukrainas sportists Oleksandrs Rubecs , kurš uzstādīja šādus rezultātus:360-230-282.5 kg.

Izmantotie resursi:
goodlift.info