Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

"Liepājas spēks 2014" popularizēs fizisko sagatavotību

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Liepājas spēks 2014" popularizēs  fizisko sagatavotību
"Liepājas spēks 2014"
Foto: liepajassports.lv

Lai popularizētu veselīgu dzīvesveidu un labu fizisko sagatavotību, Liepājas Sporta pārvalde organizē sacensības „Liepājas spēks 2014”, kas notiks šī gada 13. aprīlī Liepājas Olimpiskajā centrā. Sacensībās varēs piedalīties ikviens interesents, kurš sasniedzis 18 gadu vecumu un ir gatavs pārbaudīt savas fiziskās spējas dažādos vingrinājumos, informē pasākuma organizatori.

Sacensības norisināsies dažādās grupās individuāli - tautas grupa gan sievietēm, gan vīriešiem. Kā arī elites sacensības vīriešiem, kur piedalīsies Latvijas labākie "crossfiteri”. Iespēja piedalīties elites sacensībās tiks dota arī tiem, kurš domā, ka spējīgs veikt šo grūto distanci. Papildus individuālajām distancēm notiks arī skolu komandu sacensības.

„Liepājas spēks 2014” ir izteiktas spēka, izturības un ātruma sacensības, kas ietver spēka vingrinājumu elementus ar dalībnieka personīgo svaru un pielikto svaru. Šāda veida sacensības pasaulē labāk ir pazīstamas kā "Crossfit", kas kļūst aizvien populārākas ne tikai Liepājā, bet arī visā pasaulē.

Norises laiks un vieta: 2014. gada 13. aprīlī Liepājas Olimpiskajā centrā. Sacensību dalībnieku reģistrācija no plkst.: 9.00 – 10.00. Sacensību sākums 11.00.

Distance un vingrinājumi: Sacensību distance sastāv no posmiem un tiek veikta uz laiku. Sacensību tiesneši veic katra dalībnieka spēka vingrinājuma izpildīšanas reižu uzskaitīšanu. Dalībniekam tiek dota atļauja uzsākt nākamo vingrinājumu tikai pēc iepriekšējā vingrinājuma precīzas un attiecīgā skaita reižu izpildīšanas. Dalībnieki drīkst veikt neierobežota skaita pauzes vingrinājumu izpildes laikā. Uzvar dalībnieks, kurš visātrāk veicis kopējo distanci ar vingrinājumiem. Distances kopējai kontrollaiks 25 min. katram dalībniekam.

Izmantotie resursi:
www.liepajassports.lv