Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Spēkavīrs Rozentāls uzvar Eiropas kausa izcīņā

Spēkavīrs Rozentāls uzvar Eiropas kausa izcīņā
Māris Rozentāls (centrā ar kausu)
Foto: facebook.com/stipriem

Latvijas spēkavīrs Māris Rozentāls nedēļas nogalē Polijā uzvarējis Eiropas kausa izcīņā svara kategorijā līdz 105 kilogramiem.

"Es pats vēl nesaprotu, kas notika un kā tas notika, jo pēc otrā vingrinājuma biju tikai sestajā vietā," izteicies Rozentāls, kurš atgriezies sacensību apritē pēc pagājušajā gadā gūta savainojuma.

Spēkavīriem bija jāveic pieci vingrinājumi. Iesākumā viņi nesa 280 kilogramus smagu grodu, kurā izcīnīja piekto vietu, bet pēc tam baļķa celšanā viņš ar 130 kilogramiem bija sestais.

Trešais vingrinājums bija vilkme no zemes (350 kg), kurā Rozentāls ar 12 reizēm bija pārliecinoši labākais. Turpinājumā Rozentāls riepas velšanā palika otrais, tikai par divām desmitdaļām zaudējot labākajam sportistam. Tāpat Rozentāls uzvarēja arī 160 kilogramus smaga akmeņa celšanā un triumfēja kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/stipriem/p...


Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Artūrs Plēsnieks. Foto: Reuters/Scanpix
15

Tokijas bronzas medaļnieks Plēsnieks nekvalificējas Parīzes spēlēm

LETA. Latvijas pārstāvis Artūrs Plēsnieks pirmdien Taizemē notiekošajā Pasaules kausā svarcelšanā izcīnīja 14. vietu svara kategorijā līdz 102 kilogramiem un nekvalificējās Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Armands Mežinskis. Foto: EPA/Scanpix

Mežinskim 11. vieta Pasaules kausā svarcelšanā

LETA. Latvijas pārstāvis Armands Mežinskis sestdien Taizemē Pasaules kausā svarcelšanā izcīnīja 11.vietu svara kategorijā līdz 89 kilogramiem.