Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Līdz "Stipro skrējienam 2" - 11 dienas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Līdz "Stipro skrējienam 2" - 11 dienas
Stipro skrējiens

2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē norisināsies Stipro Skrējiens 2. Šoreiz sacensībām izvēlēta devīze – vēl skarbāk! Organizatori ir izbūvējuši jaunus un grūtākus šķēršļus, sarežģījuši jau esošos, tāpēc vieta jaunajai devīzei – vēl skarbāk!

Līdz 10.septembrim dalības maksa ir 10 LVL individuālajās grupās un 50 LVL komandām. Pēdējā nedēļā tā kļūs mazliet dārgāk. Organizatori gan joprojām dod iespēju pirmā skrējiena dalībniekiem startēt bez maksas, ja vien viņi piesaista trīs jaunus draugus vai paziņas kā skrējiena dalībniekus.

Pirmajā skrējienā piedalījās ap 1000 dalībnieku. Līdz ārzemju līdzīgu skrējienu skrējēju skaitam gan vēl tālu, bet rīkotāji tic, ka Latvijā varam būt tikpat dulli un enerģiski kā Anglijā vai Vācijā un, ka 18. septembrī uz starta stāsies vēl kuplāks dalībnieku sastāvs nekā pirmajā skrējienā.

Organizatori ir beiguši darbu pie trases shematiskāas izveides un sākta šķēršļu izbūve dabā. Mājas lapā Par stipru Latviju! ir publicēts pagaidām informācija, kura jāzina katram dalībniekam. Tajā atrodams arī šķēršļu apraksts.

Uzmanību!!! Jaunums!!! Organizatori izaicina arī Latvijas novadus! Būs komandu kopvērtējums gan uzņēmumiem, gan novadiem. Netiks aizmirsti arī individuālie dalībnieki.

Stipro skrējienu 2 organizē biedrība „Par stipru Latviju!”, kas organizējusi arī Ginesa rekorda 24h stafetes skrējienu Daugavas stadionā, Latvijas spēkavīru čempionātu, „Vella kalpi Vella Cinevilā” u.c. sportiskus un izklaides pasākumus.

Vairāk informācijas - mājas lapā Par stipru Latviju!

Tiekamies 2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas).

Informāciju sagatavoja:
Māris Liepiņš