Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi valsts vēsturē notiks Latvijas čempionāts “Trap Bar” vilkmē

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pirmo reizi valsts vēsturē notiks Latvijas čempionāts “Trap Bar” vilkmē
Konstantīns Konstantinovs
Foto: Goldbarbell.lv

Godinot Latvijas neatkarības pasludināšanas gadadienu, 18. novembrī Rīgā sporta klubā “A.R. Studija” pirmo reizi valsts vēsturē risināsies Latvijas meistarsacīkstes“Trap Bar” vilkmē.

Šī vingrinājuma patrons un ievazātājs Latvijā ir viens no pasaules vadošajiem smagatlētiem vilkmes vingrinājumos liepājnieks Konstantīns Konstantīnovs, kurš kopā ar citu mūsu valsts smagatlētikas guru Ivaru Cīruli rīkos šādu Latvijā vēl nebijušu pasākumu.

Par cik Latvijā nekad šajā “Trap Bar” (Speciāla agregāta vilkme no zemes) vingrinājumā nav notikušas sacensības, domājams, ka vairākkārt tiks laboti Latvijas rekordi un, iespējams, tiks uzstādīti arī jauni Eiropas un pasaules rekordi.

Par Latvijas čempionāta medaļām “Trap Bar” vilkmē sportisti sacentīsies divās svara kategorijās: līdz 100 kg un virs 100 kg. Tiks apbalvoti katras kategorijas pieci labākie pēc maksimāli paceltā svara.

Lai pasākumu padarītu vēl aizraujošāku un vingrinājumiem bagātāku, tiks rīkots arī Push & Pull kauss, kura ģenerālsponsors ir UniCredit, tādēļ tas sauksies UniCedit Push & Pull kauss. Arī šajā vingrinājumā tiks mēģināti uzstādīt un labot Latvijas rekordi.

Savu dalību sacensībās ir pieteikuši jau vairāk nekā 30 dalībnieki. Būs pārstāvētas tādas valstis kā Latvija, Lietuva, Igaunija, Baltkrievija, Krievija u.c. Pasākuma laikā būs muzikāli priekšnesumi un gaismas šovs.

Izmantotie resursi:
GoldBarbell.lv - Sporta klubs

  -1 [+] [-]

, 2017-11-06 16:33, pirms 6 gadiem
Sportacentrs - esiet tik laipni un saņemieties! Beidziet pārpublicēt jebkādu informāciju, nepakustinot savas smadzenes!
Tas nav Latvijas čempionāts! Sportā pastāv noteikta sistēma, kurā valsts čempionātus rīko starptautiski un valstiski atzītas organizācijas. Neatzītas un antidopinga noteikumus ignorējošas struktūras rīkots turnīrs nevar būt Latvijas čempionāts!
Ja es sarīkošu pagalma atklāto čempionātu futbolā un aizsūtīšu jums relīzi, jūs arī nopublicēsiet to ar virsrakstu, ka nākamnedēļ manā pagalmā notiks Latvijas čempionāts futbolā???