Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Sākta dalībnieku reģistrācija "Liepājas spēks 2015"

Andrejs Siliņš

Sākta dalībnieku reģistrācija "Liepājas spēks 2015"
Foto: Aigars Prūsis

Šodien, 6. martā, sākta dalībnieku reģistrācija spēka, izturības un ātruma sacensībām „Liepājas spēks 2015”. Dalībai sacensībās varēs reģistrēties līdz 10. aprīlim, vai līdz tiks aizpildītas visas dalībnieku vietas.

Sacensības šogad norisināsies 18. aprīlī Liepājas Olimpiskajā centrā. “Liepājas spēks 2015” rīkotājs Reinis Garkalns uzskata, ka šogad dalībniekus un skatītājus gaida aizraujošas cīņas visas dienas garumā. Sacensībās startēs dalībnieki piecās dažādās grupās. Pasākumā piedalīsies vīrieši un sievietes individuāli, kā arī Liepājas un rajona vidusskolu komandas (2 zēni, 2 meitenes).

Sacensību formāts šogad, salīdzinot ar pagājušo gadu, ir mainīts, dalībnieki izpildīs vairāk vingrinājumus un uz starta dosies vairākas reizes. Dalību sacensībās ņems arī sievietes Elites klasē starp kurām gaidāma spraiga un sīva cīņa. Sīkāka informācija par sacensībām “Liepājas spēks 2015” pieejama nolikumā, kas atrodams mājas lapā liepajassports.lv.

Par īpašām ērtībām pasākuma nedēļas nogalē ir parūpējusies viesnīca „Līva”. Liepājas viesi, dalībnieki un atbalstītāji par draudzīgām cenām var apmesties viesnīcas apartamentos, nosaucot paroli „Liepājas spēks”.

Jaunākā informācija par pasākumu atrodama „CF Liepāja” facebook lapā un mājas lapā liepajassports.lv.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Jansons
Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldes
vadošais projektu vadītājs