Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Šmaukstelis otrais Čempionu līgas rangā, Zāģeris trešais

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Šmaukstelis otrais Čempionu līgas rangā, Zāģeris trešais
Aivars Šmaukstelis uzvar Serbijā
Foto: MLO Strong

Latvijas spēkavīrs Aivars Šmaukstelis pēc negaidītām uzvarām iepriekšējos divos Čempionu līgas posmos pacēlies uz 2. vietu sezonas kopvērtējumā.

Aivars Šmaukstelis šajā sezonā piedalījies tikai divos posmos un abos gadījumos 1. vieta! Aizvadītās nedēļas triumfs Serbijā viņam ļauj krietni pakāpties sezonas kopvērtējumā - no sestās vietas viņš paceļas augsto otro pozīciju un pabīda zemāk mūsu Daini Zāģeri, kurš iepriekš bija līderpozīcijā. Tagad par jauno līderi kļuvis slovēnis Matjažs Belšaks, kurš Serbijas posmā ierindojās trešajā vietā. Atgādinām, ka pirms tam Latvijas posmā mūsējie izcīnīja dubultuzvaru - Šmaukstelis bija pirmais, bet Zāģeris - otrais.

Kā jau ziņots, Latvijas vadošais spēkavīrs Dainis Zāģeris pēdējā laikā nerāda savu labāko sniegumu, jo traucē dažādas traumas. Šīs sezonas pirmajos trijos posmos Zāģeris ieguva piekto vietu attiecīgi Norvēģijā, Vācijā un Lietuvā, ceturtajā posmā palika divpadsmitais Nīderlandē, bet Latvijas posmā ieguva otro vietu. 2015. gads viņa karjerā bija veiksmīgākais - Dainis Zāģeris izcīnīja otro vietu sezonas kopvērtējumā, iepriekš labākais sasniegums bija kopvērtējuma ceturtā vieta.

Čempionu līgas kopvērtējuma līderi

#spēkavīrs (valsts)punkti
1.Matjažs Belšaks (Slovēnija)60
2.Aivars Šmaukstelis (Latvija)50
3.Dainis Zāģeris (Latvija)49
4.Žans Fransuā Karons (Kanāda)47
5.Kšištofs Radzikovskis (Polija)40
6.Vids Blekaitis (Lietuva)33.5



Izmantotie resursi:
strongmancl.com