Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Sestdien Ogrē sacentīsies spēkavīri

Sestdien Ogrē sacentīsies spēkavīri
Artis Plivda

Sestdien, 5.jūnijā, Ogrē norisināsies Latvijas Spēka Atlētu Federācijas (LSAF) un biedrības "Par stipru Latviju" organizētā spēkavīru čempionāta trešais posms.

Čempionāta otrajā posmā, tikai ar 1.5 punktu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Arti Plivdu (46.5 punkti), uzvaru izcīnīja ogrēnietis Agris Kazeļņiks (48 punkti).

Savukārt, kopvērtējumā līdera pozīciju pēc aizvadītajiem diviem posmiem ar 20 punktiem ir izdevies saglabāt Artim Plivdam (Preiļi), kuram ar 17 punktiem seko Dainis Zāģeris (Talsi). Tomēr, jāatceras, lai gan patreiz Agris Kazeļņiks kopvērtējumā ar iegūtiem 10 punktiem ieņem sev neraksturīgi zemo - piekto pozīciju, viņš čempionātu sāka vien čempionāta otrajā posmā - Kandavā.

Spēkavīru čempionāta trešais posms norisināsies Ogrē, pie Ogres Kultūras centra (Brīvības ielā 15). Sacensību sākums pulksten 11.00.

Nedēļas nogalē gaidāmas spraigas sacensības, ko vēl vairāk pastiprina fakts, ka tās norisināsies Latvijas līdz šim titulētākā vīra Agra Kazeļņika dzimtajā pilsētā.

Artūrs Plostnieks, "Sporta attīstības centrs" pārstāvis: "Grūti salīdzināt atlētu sniegumu, kāds tas bija pērn un kāds tas ir šogad. Ja pagājušā gada posmos bija vērojams, ka par uzvaru pārsvarā cīnījās vien daži sportisti, tad šogad ir redzams, ka puiši ir ļoti progresējuši un uzrāda ļoti labus rezultātus. To lieliski nodemonstrēja arī "G4S" vingrinājumu kombinācija, kurā pirmo četru atlētu rezultāti atšķīrās vien par trijām sekundēm. Izturību un veiksmi vēlam arī turpmākajos sacensību posmos!"

Vadošā privātā drošības risinājumu kompānija Latvijā AS G4S Latvia jau trešo sezonu atbalsta Latvijas Spēka Atlētu Federācijas (LSAF) sadarbībā ar biedrību "Par stipru Latviju" organizēto ikgadējo Spēka vīru čempionātu un vairākus sportistu un skatītāju iecienītākos pārbaudījumus – "G4S" Fermera skrējienu, Mucas nešanu un Stafeti.

Turpmākie šīs sezonas Spēkavīru čempionāta posmi norisināsies Valmierā (3.jūlijā), Preiļos (17.jūlijā), Gulbenē (24.jūlijā) un sacensību superfināls divās daļās - Ventspilī (7.augustā) un Ikšķilē (8.augustā). Savukārt, 18.jūlijā Kuldīgā notiks Latvijas atklātais spēkavīru čempionāts pāru ieskaitē. Sākot no 26.jūnija visus notikušos Latvijas Spēkavīru čempionāta posmus varēs redzēt LNT, kur tos pārraida atbilstošā secībā, uzreiz pēc vakara ziņu raidījuma. Plašāku informāciju par čempionātu skatīt parstiprulatviju.lv un sacensibas.lv.

Informāciju sagatavoja:
Signe Znotiņa


, 2010-06-03 22:37, pirms 14 gadiem
bus labas sacensibas žel KAZELNIKS AGRIS NEPIEDALISIES
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Artūrs Plēsnieks. Foto: Reuters/Scanpix
15

Tokijas bronzas medaļnieks Plēsnieks nekvalificējas Parīzes spēlēm

LETA. Latvijas pārstāvis Artūrs Plēsnieks pirmdien Taizemē notiekošajā Pasaules kausā svarcelšanā izcīnīja 14. vietu svara kategorijā līdz 102 kilogramiem un nekvalificējās Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Armands Mežinskis. Foto: EPA/Scanpix

Mežinskim 11. vieta Pasaules kausā svarcelšanā

LETA. Latvijas pārstāvis Armands Mežinskis sestdien Taizemē Pasaules kausā svarcelšanā izcīnīja 11.vietu svara kategorijā līdz 89 kilogramiem.