Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Latvijas čempionātā uzvar Tomsons un "Koka roka"

Latvijas čempionātā uzvar Tomsons un "Koka roka"
Latvijas armvrestlinga čempionāta uzvarētāji
Foto: armwrestling.lv

29. martā Salaspils Sporta namā risinājās Latvijas armvrestlinga čempionāts. Par absolūto čempionu kļuva Normunds Tomsons, bet komandu ieskaitē triumfēja "Koka roka".

Starp junioriem līdz 70 kg labākais bija Artis Antonovičs, bet virs 70 kg uzvarēja Vladislavs Krasovskis. U21 un amatieru ieskaitē labākās sekmes bija Kasparam Grāvim. Savukārt tikmēr "Invalīdu Open" turnīrā triumfēja Juris Tomsons.

Sacentās arī dāmas - kategorijā līdz 65 kg uzvarēja LSPA studente Elīna Ivbule, bet virs 65 kg labākā bija Žanna Čingule.

Lielākā ažiotāža bija vīru mačos. Kategorijā līdz 70 kg pirmo vietu izcīnīja Martiņš Lorencis, bet līdz 78 kg labākais izrādījās Jānis Amoliņš. Savukārt tikmēr LSPA students Raimonds Liepiņš ieguva čempiona titulu kategorijā līdz 86 kg, bet Raimonds Antonovičs uzvarēja svarā līdz 95 kg. Normunds Tomsons uzvarēja kategorijā virs 95 kg, turklāt viņš bija labākais arī absolūtajā svara kategorijā.

Komandu kopvērtējuma 1. vietu ieguva "Koka roka", otrajā vietā ierindojās "Georgs 5", bet trešo pozīciju ieņēma "Veselības Fabrika".

Izmantotie resursi:
www.armwrestling.lv


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Tokijas olimpisko spēļu čempions Nauris Miezis. Foto: Reuters/Scanpix
22

LOV vasaras sastāvā apstiprina 132 sportistus no 32 sporta veidiem

Latvijas Olimpiskā vienība paziņojusi, ka šī gada vasaras sastāvam apstiprināti 132 sportisti no 32 dažādiem sporta veidiem. No tiem 20 iekļauti zelta sastāvā, 38 sudraba, bet veseli 74 - bronzas. Daļai sportistu neiekļūšanas gadījumā Parīzes olimpiskajās spēlēs atbalsts tiks pārtraukts.