Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

"Corinthians" atklāj kapsētu līdzjutējiem

"Corinthians" atklāj kapsētu līdzjutējiem
"Corinthians" simtgades logo
Foto: corinthians.com.br

Brazīlijas futbola klubs Sanpaulu "Corinthians" atklāj īpašu kapsētu, kur savu iecienīto futbolistu tuvumā varēs atdusēties arī līdzjutēji.

Kapsēta atrodas Sanpaulu piepilsētā, šajos kapos ir 70 tūkstoši vietu. Jo tuvāk futbola zvaigznei, jo maksa par vietu ir augstāka (orientējoši no 1870 līdz 3240 dolāriem). Tur tiks apglabāti arī futbolisti, turklāt tiek plānota arī jau mirušo spēlētāju pārapbedīšana. Kapsētas teritorijā būs darījumu telpas, restorāns, ezers, parks un pat rezervāts.

1910. gadā dibinātais "Corinthians" ir viens no populārākajiem klubiem Brazīlijā, vietējā čempionātā šī komanda šobrīd atrodas piektajā vietā, par trijiem punktiem atpaliekot no otrās pozīcijas. Tiek lēsts, ka "Corinthians" vienībai ir apmēram 25 miljoni līdzjutēju.

Šāda veida kapsētas jau ir dažiem dienvidamerikāņu klubiem, piemēram, Buenosairesas "Boca Juniors" (Argentīna).

Izmantotie resursi:
www.bbc.com


, 2014-10-31 14:46, pirms 9 gadiem
Kaut kada klaunade
, 2014-10-31 15:25, pirms 9 gadiem
Tiešām - da faq is that?
, 2014-10-31 22:23, pirms 9 gadiem
Latviešiem, kuri ar futbolu ir uz ''jūs'' , to nesaprast.
, 2014-10-31 23:44, pirms 9 gadiem
atradushi nishu uz kaa pelniit,bet nu futbols Braziilijaa religja,var pat sanaakt ienesiigs projekts,taa teikt katrs pelna uz ko var
, 2014-11-01 01:41, pirms 9 gadiem
Soweto, tici man es futbolu saprotu labi, bet sis ir mazliet murgaini, kada sakara jamaksa liela nauda prieks kapa, kada atskiriba kur guli? Bet nu ja, Brazilija futbols ir cita limeni un mums to tiesam nesaprast.
, 2014-11-01 12:13, pirms 9 gadiem
Varbūt kādam tas liekas pagalam jocīgi, bet patiesībā biznesa ideja ir lieliska. Tikai žēl, ka jānomirst, lai Tu tiktu apglabāts
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
4

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.