Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

"Dimanta līgas" šķēršļu skrējienā uzvar ar vienu apavu

"Dimanta līgas" šķēršļu skrējienā uzvar ar vienu apavu
Kipruto kāja pēc medicīniskās palīdzības
Foto: twitter.com/one4onesports

Šveices lielākajā pilsētā Cīrihē notika IAAF "Dimanta līgas" posms. 3000m šķēršļu skrējienā uzvarēja Riodežaneiro olimpisko spēļu čempions un pērnā gada pasaules čempions Konsesluss Kipruto (Kenija), kurš distances lielāko daļu noskrēja ar vienu apavu.

Konsesluss Kipruto finišēja pēc 8:10.15 minūtēm, otro vietu ieguva marokānis Sufians El Bakali (8:10.19), bet uz pjedestāla trešā pakāpiena nokļuva amerikānis Evans Džagers (8:13.22). Pjedestāls sanāca tāds pats kā pagājušā gada pasaules čempionātā.

Kenijieša kreisās kājas apavs nokrita drīz pēc starta, afrikānis bija spiests skriet ar vienu apavu apmēram 80% no distances. Pēc skrējiena nācās lūgt medicīnisko palīdzību.

"Man ir lielas sāpes. Esmu savainots, jo zaudēju savu apavu. Tas bija drausmīgi, bet tas mani motivēja smagi cīnīties, līdz ar to skrējiens sanāca labs," pēc finiša atzina Kipruto.

Izmantotie resursi:
runnersworld.com
Sports Illustrated / msn.com


, 2018-08-31 17:53, pirms 6 gadiem
Baigā ķepa. Nez, kurš izmērs?
, 2018-08-31 18:01, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Baigā ķepa. Nez, kurš izmērs?
pusi no slēpes nogriež un aid''a
, 2018-09-01 00:26, pirms 6 gadiem
Vajag mīkstāku segumu!
Vajag skriet pa pludmales smiltīm, un tad paskatīsimies kurs būs labakais!
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.