Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Dārziņš: "Dažreiz lūdzāmies, lai ir negaiss, vētra vai mežonīgs lietus"

Dārziņš: "Dažreiz lūdzāmies, lai ir negaiss, vētra vai mežonīgs lietus"
Lauris Dārziņš
Foto: TV3 raidījums "Bez Tabu"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" pirms jaunās sezonas rīkoja komandas vakariņas, kur latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš atzina, ka šajā vasarā bija īpaši grūti aizvadīt smagus treniņus zem klajas debess, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

"Puikām nācās strādāt pamatīgi," dinamiešu galvenais treneris Ģirts Ankipāns informēja par vasaras treniņiem. Spēlētāji bija nodarbināti apmēram piecas stundas dienā. Tika organizēti arī komandas saliedēšanās pasākumi, tostarp kopīgi skatījās boksa Supersērijas finālu un futbola Pasaules kausa mačus.

Aizvadītā vasara bija ļoti karsta, līdz ar to zem klajas debess notikušie smagie treniņi bija liels pārbaudījums. "Bija dažas dienas, kad mums bija paredzētas smagas nodarbības ārā - kādi krosi vai skriešanas. Tad mēs lūdzāmies, lai ir kaut kāds negaiss, vētra vai mežonīgs lietus. Šī bija tā retā vasara, kad mēs pārdzīvojām par šo skaisto laiku," atklāja Lauris Dārziņš.

"Ar šo komandas vienotību un pēdējos divos mēnešos paveikto esam sevi nolikuši tādā labā pozīcijā. Gaidām sezonas sākumu, lai parādītu savas iestrādnes un, cerams, lai vāktu tos augļus," teica latviešu uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
VIDEO: tvplay.skaties.lv/bez-tabu


11. sezonas Rīgas "Dinamo" ārzemnieki


, 2018-09-01 12:45, pirms 6 gadiem
7 Koefs uz Dinamo ir dāvana, 4 max ko varēja dot
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.