Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Britu un īru lauvas Jaunzēlandes lidostā sagaida ar haku

Britu un īru lauvas Jaunzēlandes lidostā sagaida ar haku
Foto: AFP/Scanpix

Jaunzēlandē ieradusies leģendārā Britu un īru lauvu izlase, kas reizi četros gados tiek komplektēta no Anglijas, Velsas, Skotijas un Īrijas labākajiem regbistiem.

Rindas kārtībā superizlase reizi četros gados apmeklē Dienvidāfriku, Jaunzēlandi vai Austrāliju, aizvadot desmit spēles - tajā skaitā trīs ar vietējo nacionālo izlasi. Katrā valstī sanāk paviesoties reizi 12 gados, un nu kārta pienākusi Jaunzēlandei. Regbija pasaule šo divu leģendāro komandu spēkošanos gaida ar lielu nepacietību. Lauvas no Jaunzēlandes ar uzvaru nav atgriezušās kopš 1971. gada. Lai kauna sēriju pārtrauktu, būs jāspēj uzveikt iepriekšējo divu Pasaules kausa finālturnīru uzvarētājus All Blacks. Spriežot pēc sagaidīšanas lidostā, eiropiešiem žēlastību neviens izrādīt negrasās... Britu un īru lauvu tradīcija tiek kopta kopš 19. gadsimta beigām. 2013. gadā lauvām ar 2:1 izdevās uzveikt Austrāliju, savukārt 2009. gadā ar 1:2 tika piedzīvots zaudējums Dienvidāfrikai.

Pret Jaunzēlandes izlasi lauvas spēlēs 24. jūnijā, 1. jūlijā un 8. jūlijā.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-03 11:23, pirms 7 gadiem
Slimi, kāpēc visiem jāskatās tā mērkaķošanās?

     [+] [-]

, 2017-06-05 15:23, pirms 7 gadiem
Regbijs Jaunzēlandē = reliģija
Vai ir kādas idejas, kur varēst strīmot?