Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Turku līdzjutēji apmētā Krievijas sportistes

Krievijas sieviešu volejbola zvaigzne Tatjana Košeļeva sūdzas, ka 29. martā turku līdzjutēji krievietes apmētāja ar atkritumiem, bet turku kluba treneris vairākkārt rādīja lielo pirkstu. Pieredzējusī sportiste ko tādu piedzīvojusi pirmoreiz. Eiropas Konfederācijas kausa (CEV) kausa izcīņas pirmajā finālmačā Stambulas "Galatasaray" savā laukumā apspēlēja Krasnodaras "Dinamo" (3-2). Atbildes spēle notiks 2. aprīlī Krasnodarā. Kā zināms, Turcijas un Krievijas attiecības pēdējā laikā ir saspīlētas.

Video: Ivan Drago / Rossiya

, 2016-03-31 13:32, pirms 8 gadiem
Reāli stulbs gājiens no tādu "līdzjutēju" puses, jo:
1) cūcīgi tā izturēties pret sievietēm
2) visi tie cūkas jau paliek Turcijā, kamēr viņu komandai ir jādodas vēl uz Krasnodaru un iespējams būs jāizbauda līdzigi vai vēl sliktāka attieksme
, 2016-03-31 13:40, pirms 8 gadiem
Absurds, ka politika tiek jaukta kopā ar sportu. Tie ir huligāni un neizglītoti cilvēki, kas tā var rīkoties. Žēl, ka meitenēm tas viss bija jāpārdzīvo.
, 2016-03-31 13:41, pirms 8 gadiem
Nu tagad beidzot krieviem ir par ko sūdzēties. Sports ir politika un tas, kas tur notika ir tikai normāli, lai turpina dzīvot mucā un tagad brīnās ka tā pret viņiem izturas
, 2016-03-31 13:58, pirms 8 gadiem
Krizhanek rakstīja: Absurds, ka politika tiek jaukta kopā ar sportu. Tie ir huligāni un neizglītoti cilvēki, kas tā var rīkoties. Žēl, ka meitenēm tas viss bija jāpārdzīvo.
Krievi jau sen jauc politiku ar sportu!!!
, 2016-03-31 18:14, pirms 8 gadiem
varētu kāds tām volejbolistēm pateikt, ka tas ir pašu vietējā fašista Putina nopelns.
Tik daudz jau vajadzētu pašām iedomāties, kāpēc krievi visiem riebjas.
Paši krievi uzsāk karus (pat paralēli ar Soču olimpiādi), slaktē mierīgos iedzīvotājus un uzskata, ka tas ir normāli, bet te pa niekiem taisa traģēdiju.
, 2016-03-31 19:36, pirms 8 gadiem
Skumji, melnie paliek melnie. Un te politikāņu prātvēderiem iesaku padzīvot starp diviem melniem kādu mēnesi, pilnīgi pietiks, un krievi liksies balodīši.
, 2016-03-31 21:14, pirms 8 gadiem
Jāsoda ar lielu naudassodu klubs par šādu līdzjutēju uzvedību !
, 2016-03-31 21:53, pirms 8 gadiem
PAGALE rakstīja: Krievi jau sen jauc politiku ar sportu!!!
Nevajag tie gudri cirst, gandrīz katra valsts izmanto sportu kā politisku ieroci. Latvija nav izņēmums!
, 2016-03-31 23:41, pirms 8 gadiem
Dzīvnieki. Krievijas sportistiem grūti tagad ārpus savas valsts. Un vainīga pašu politika vien ir.
, 2016-04-01 07:28, pirms 8 gadiem
Mani tikai viens uzraksts piesaista... Tas ar 2009. gada eirokausu... Ka tikai nav tā, kā ar Ukrainu, kur dažādos klipos, dažādos reģionos figurē vienas un tās pašas sejas. Un klipa kvalitāte priekš mūsdienu telefoniem... Nu, nu...
, 2016-04-01 08:00, pirms 8 gadiem
nu apbižoja mazinjo Krieviju
, 2016-04-01 10:54, pirms 8 gadiem
Varbūt krieviem vajadzētu padomāt par savu līdzjutēju rīcību!!! Tagad te tēlo baigos kārtīgos, kas nosoda šādus gājienus.... Varbūt kāds vēl atceras pāris gadus atpakaļ spēli futbolā, Pēterburgā, kad piekāva gan bērnus no futbola skolas, gan spēra ar kāju mugurā meitenēm, kas bija atbraukušas līdzi, nemaz nerunājot par čaļiem, kuri gan izkāvās, gan dabūja pa muti, nemaz netiekot uz spēli utt... takā, savediet kārtībā savu lauciņu un tad sūdzaties par citiem! Bet, diemžēl mūsu lielais austrumu kaimiņš redz tikai sīkus pārkāpumus citur, bet neredz lielās kakas savā zemē... ne tikai sportā, diemžēl...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
6

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.