Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Komanda ielaiž astoņus vārtus un priekšlaicīgi dodas prom

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Komanda ielaiž astoņus vārtus un priekšlaicīgi dodas prom
"Abingdon United" un "Abingdon Town" pirmais puslaiks ir noslēdzies. Foto: Marc A / Abingdon United

Anglijas futbola Abingdonas derbijā spēkojās līgas vicelīderis "Abingdon United" un pastarītis "Abingdon Town". Aizvadītās nedēļas nogales mačā pēc pirmā puslaika nomināli spēcīgākais "United" bija vadībā ar 8:0, savukārt "Town" futbolisti neizgāja uz otro puslaiku.

Spēli klātienē vērojušie 160 skatītāji palika neizpratnē. Pēcāk izrādījās, ka "Abingdon Town" komanda pameta mača norises vietu, turklāt savas formas atstāja ģērbtuvē.

"Esmu futbolā 30 gadus, taču nekad nebiju saskāries ar ko tādu," atzina cīņas favorītu pārstāvis Džons Blekmors. "Spēle sākās lieliski un nebija nekādu pazīmju, ka varētu notikt kas tāds. Pēc pirmā puslaika bijām vadībā ar 8:0, bet pretinieku treneris un spēlētāji neatnāca uz otro puslaiku. Mēs vēlamies uzvarēt, bet ne šādā veidā."

Anglijas futbola 10. spēcīgākā līga ("The Hellenic League") izvērtēs šo notikumu un lems par iespējamiem tālākajiem soļiem.

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2019-12-31 15:51, pirms 4 gadiem
Iespējams, viņi puslaika pārtraukumā tika pārpirkti un drīz vien pieņems Latvijas futbola pilsonību.