Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Andžāns

Video: MMA cīkstone uz svēršanos ierodas lauvas maskā

Pasaules slavenākā sieviešu kārtas MMA cīkstone, bijusī UFC čempione Ronda Rouzija (12-1) pēc gada ilgas pauzes atgriežas cīņu sportu apritē, un 31. decembrī aizvadīs cīņu pret pašreizējo UFC vieglākā svara čempioni Amandu Nuņesu (13-4).
Uz svēršanos Nuņesa ieradās ar lauvas masku, taču pēc tam to noņēma, lai varētu skaidri ieskatīties acīs pretiniecei. Ringā Nuņesu zin arī ar segvārdu „The Lioness”, jeb lauvene.
Divdesmit deviņus gadus vecā Rouzija pirms gada cīņā ar Holiju Holmu (10-2) zaudēja savu UFC titulu. Šajā mačā bijusī čempione guva žokļa savainojumu, kas traucēja atgriezties ringā.
Šobrīd UFC čempiones josta pieder divdesmit astoņus gadus vecajai brazīlietei Amandai Nuņesai, kura to ieguva uzvarot Mišu Teitu (18-6).

, 2016-12-30 14:44, pirms 7 gadiem
Pats galvenais, ka maska ir lauvu tēviņa maska, nevis lauvenes maska. Transseksuāle? Nevaru iedomāties acīmredzamāku veidu, kā tajā atzīties.
, 2016-12-30 15:01, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Pats galvenais, ka maska ir lauvu tēviņa maska, nevis lauvenes maska. Transseksuāle? Nevaru iedomāties acīmredzamāku veidu, kā tajā atzīties.
Vispār jau viņa ir lezbiete, turklāt pirmā "UFC gay champion", vismaz no tiem, kas publiski to atzinuši. Turklāt viņa ir attiecībās ar citu UFC sieviešu cīkstoni. Bet par masku, šaubos, ka tur bija jāizdara kādi secinājumi no lauvas maskas "dzimuma".
, 2016-12-30 15:31, pirms 7 gadiem
Diezgan nožēlojama tā maska, būtu jābūt kaunam tādu vilkt, ja nav normāla, tad nevelc visār.
, 2016-12-30 17:20, pirms 7 gadiem
Analītiķi
Šovs ir šovs. Ja tam būtu kāds konkrēts mērķis, maskas vilkšanai, viņa to konfā pateiktu.
Slēpts komentārs: eevelee
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-01 03:11, pirms 7 gadiem
Un nez kāpēc sportacentra nav nekādu ziņu ka Amanda Nunes uzvarēja
, 2017-01-01 09:58, pirms 7 gadiem
kristaps.26 rakstīja: Fonā gan smukas soskiņas stāv !!!
jap, piekrītu
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.