Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Brizgalovs spēles laikā neatsaka selfiju tīkotājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brizgalovs spēles laikā neatsaka selfiju tīkotājiem
Iļja Brizgalovs
Foto: AP/Scanpix

Līdz Nacionālās hokeja līgas regulārā čempionāta startam atlikušas astoņas dienas. Aizvadītajā naktī Minesotas "Wild" savā laukumā ar 4:1 pārbaudes spēlē pieveica Pitsburgas "Penguins". Uzvaru ar trim vārtiem noslēdzošajā trešdaļā kaldināja uzbrucējs Džeisons Pominvils, un viņa panākumu ar cepures izmešanu laukumā atzīmēja arī rezerves vārtsargs Iļja Brizgalovs, kurš spēles laikā līdzjutējiem neatteica arī selfijus.

Aizvadījis četras sezonas Fīniksas "Coyotes" rindās, Iļja Brizgalovs 2011. gada jūnijā nopelnīja līgumu uz deviņām sezonām par 51 miljonu dolāru ar Nacionālās hokeja līgas klubu Filadelfijas "Flyers". Tas pavēra ceļu uz vēl lielāku slavu, jo krievu vārtsargs kļuva par četras epizodes ilgā raidījuma, kas atspoguļoja "Flyers" un Ņujorkas "Rangers" mēnesi ilgo ceļu līdz "Winter Classic" mačam, galveno zvaigzni.

Tomēr vārtu sargāšana sagādāja problēmas, un divas sezonas pēc līguma parakstīšanas Filadelfijas "Flyers" izvēlējās izpirkt milzīgo līgumu jeb 14 gadus maksās, lai Brizgalovs nepārstāv komandu.

Pagājušajā gadā 34 gadus vecais 2007. gada Stenlija kausa čempions pievienojās Edmontonas "Oilers", divus mačus aizvadot arī fārmklubā Amerikas Hokeja līgā, bet sezonas izskaņā Brizgalovs pievienojās Minesotas "Wild", komandas vārtsargu problēmu dēļ izslēgšanas spēlēs kļūstot par pirmo numuru.

Nespējis atrast labāku piedāvājumu, viņš septembra vidū atgriezās Minesotas "Wild" rīcībā, parakstot vienošanos uz pārbaudes laiku. Piedalījies divās no pirmajām trim pārbaudes spēlēm, kurās laukumā pavadīja 22 un 27 minūtes, Brizgalovs aizvadītajā naktī uzvaru pret Pitsburgas "Penguins" noraudzījās no rezervistu soliņa.

Panākumu nodrošināja Džeisona Pominvila 49., 53. un 60. minūtē gūtie trīs vārti. Komandas biedra panākumu atzīmēja arī Brizgalovs, laukumā metot arī savu cepuri. Tomēr krievu vārtsarga atrakcijas sākās agrāk - atrodoties uz rezervistu soliņa, viņš neatteica selfiju tīkotājiem.

  +6 [+] [-]

, 2014-10-01 11:15, pirms 10 gadiem
Iļja vecais buks-smaida tik ar sievietēm

  +2 [+] [-]

, 2014-10-01 18:02, pirms 10 gadiem
Ar čaļiem pokerface, bet meitenēm gan smaidiņu atvēl

     [+] [-]

, 2014-10-01 19:01, pirms 10 gadiem
Kārtīgs džeks!