Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Real" pret "Roma": Keitā met ar pudeli Pepem, laukumā izskrien līdzjutēji

"Real" pret "Roma": Keitā met ar pudeli Pepem, laukumā izskrien līdzjutēji
Foto: AFP/Scanpix

Draudzības spēle starp Madrides "Real" un "Roma" neizvērtās tik miermīlīga, kā starpsezonā tas varētu būt gaidāms. Jau pirms mača abu komandu futbolistu starpā izcēlās nelieli asumi, bet mača beigās laukumā izskrēja vairāki līdzjutēji, padarot spēlēšanu neiespējamu.

Ziemeļamerikā no 24.jūlija līdz 4.augustam tiek izcīnīts "Guinness International Champions Cup" ar vairāku labi zināmu klubu dalību. Turnīrā piedalās angļu klubi "Manchester United", "Manchester City" un "Liverpool", Itālijas "Inter", "Roma" un "Milan", Madrides "Real" un grieķu "Olympiacos".

Šonakt notika spēle starp "Real" un "Roma", tomēr pat šādā – draudzības un pārbaudes spēlē – neiztika bez starpgadījumiem. Jau pirms spēles "Roma" pussargs Seidū Keitā atteicās spiest roku "Real" aizsargam Pepem, bet pēc tam meta Madrides kluba futbolista virzienā ar ūdens pudeli. Pirms trim gadiem Pepe nosauca Mali pussargu (toreiz "Barcelona" futbolistu) par pērtiķi, futbolistu attiecībām paliekot saspīlētām. Jāpiebilst, ka "Fox Sports", kas translēja "Real" un "Roma" spēli, norādīja, ka pirms mača Pepe spļāva Keitā virzienā – par to informēja mača ceturtais tiesnesis.

Keitā un Pepes incidents gan nebija vienīgais šajā spēlē. Mača beigās laukumā izskrēja vairāki abu klubu līdzjutēji, kas gan steidza sasveicināties un nofotografēties ar saviem elkiem, gan demonstrēja savu politisko pārliecību (manīts Palestīnas karogs), bet beigās tika izvesti ārpus laukuma. Jāpiebilst, ka spēlē ar 1:0 uzvarēja "Roma", vienīgos vārtus gūstot komandas leģendai Frančesko Toti.

Keitā met ar pudeli Pepem

Līdzjutēji izskrien laukumā un pārtrauc spēli

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...
Goal.com

  -4 [+] [-]

, 2014-07-30 10:56, pirms 10 gadiem
amerikā jau futbols nevienu neinteresē... protams ka nē

  +6 [+] [-]

, 2014-07-30 11:24, pirms 10 gadiem
turnīrs notiek Z-amerikā.
KazahsLV rakstīja: Redz, kas notiek, kad uz Eiropu atpeld tie imigranti, nemāk uzvesties svešā valstī.

  +3 [+] [-]

, 2014-07-30 11:26, pirms 10 gadiem
Skatījos spēles sākumu, Real bija milzīgs pārsvars, likās, ka pārbrauks pāri, bet izrādās, ka šie aplauzās. Redzēsim ko Roma ČL parādīs

  +1 [+] [-]

, 2014-07-30 11:40, pirms 10 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: amerikā jau futbols nevienu neinteresē... protams ka nē
bet uz spēlēm vienalga ierodās vairāki desmiti tūkstošu cilvēku...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-30 11:58, pirms 10 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: amerikā jau futbols nevienu neinteresē... protams ka nē
Tikpat labi vari teikt, ka Latvijā hokejs nevienu neinteresē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-30 15:08, pirms 10 gadiem
Mača beigās laukumā izskrēja vairāki abu klubu līdzjutēji, kas gan steidza sasveicināties un nofotografēties ar saviem laukumiem (...)
Normāli, līdzjutēji nevis izskrien laukumā un fotografējas ar futbolistiem, bet gan ar laukumiem (un pat ne ar vienu vien :O?!)!