Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Grafiti sadursmē Ronaldu izaicina Mesi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Grafiti sadursmē Ronaldu izaicina Mesi
Grafiti sadursme
Foto: TASS/Scanpix

Argentīnas izlase un tās lielākais spīdeklis Lionels Mesi ieradās Tatarstānas galvaspilsētā Kazaņā, lai Pasaules kausa šodienas astotdaļfinālā spēkotos ar Francijas valstsvienību. Argentīniešiem paredzētajai viesnīcai uz sienas bija Mesi principiālā ilggadējā konkurenta Kristianu Ronaldu (Portugāle) grafiti, tāpēc tika izlemts blakus izveidot arī Lioneala grafiti un Krištianu attēlam pievienot izaicinošu uzrakstu.

Kopš pagājušā gada jūlija Kazaņas viesnīcas "Ramada" sētas ēku rotā grafiti ar Ronaldu attēlu, jo tajā laikā tur mitinājās Portugāles izlase, piedaloties Konfederācijas kausa izcīņā. Tagad sanāca tā, ka tieši šajā viesnīcā tika plānota Argentīnas izlases dalībnieku dzīvošana. 30. jūnijā Kazaņā argentīnieši aizvada astotdaļfināla maču, spēkojoties ar Francijas futbolistiem, savukārt vakarā portugāļi tur spēlēs ar Urugvajas izlasi.

Pasaules kausā spilgtāku sniegumu rāda Portugāles izlases līderis Krištianu Ronaldu, kurš guvis četrus vārtus. Mesi kontā ir tikai viens vārtu guvums. Argentīnas izlase ar lielām grūtībām ielauzās izslēgšanas spēlēs, bet Portugāle to izdarīja mazliet pārliecinošāk.

Pirms argentīniešu ierašanās Kazaņā četri mākslinieki paspēja izveidot arī Mesi grafiti, turklāt šodien virs Ronaldu attēla parādījās uzraksts: "Esmu iesitis četrus vārtus. Vai vari to pārspēt, Leo?"

Tatarstānas galvaspilsētas mērs Ilsurs Metšins: "Esmu priecīgs, ka Kazaņa šādā veidā dod startu veselai kustībai un sagaida slavenos futbolistus ar spilgtiem attēliem."

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

  -2 [+] [-]

, 2018-07-02 00:06, pirms 6 gadiem
Kāds sakars grafiti ar šo tukšo muldēšanu?