Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Andžāns

Video: WWE cīkstonis "biedē" cilvēkus

Vrestlings Amerikā ir viens no populārākajiem un skatītākajiem sporta pasākumiem. Vrestlinga cīkstoņi ir kā supervaroņi un ikonas, kurus apbrīno gan mazi bērni, gan sirmgalvji.
Pēdējās desmitgades populārākais WWE cīkstonis ir Džons Sina. Sina ir profesionāls sportists, kurš izcīnījis 24 čempiona titulus.
Sina kopā ar savu komandu sarīkojis akciju, uz kuru tika uzaicināti sportista lielākie fani. Ieradušies uz pasākumu, fani dalījās iespaidos par savu elku. Lielāko pārsteigumu piedzīvodami, kad pats Sina izlecis cauri plakātam un parādījies viņu priekšā.
Sina spēkus izmēģinājis arī mūzikas lauciņā. 2005.gadā klajā tika laists viņa albums „You Can’t See Me”, kurš guva zināmu atzinību visā pasaulē. Vēl Sina ir filmējies vairākās filmās, kā arī piedalās dažādos šovos un raidījumos.

, 2016-06-30 21:47, pirms 8 gadiem
Sina un Vrestlings
, 2016-07-01 10:26, pirms 8 gadiem
coldasice rakstīja: Sina un Vrestlings
nē, teātris, šovs.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.