Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Andžāns

Video: Trases vidū eksplodē nokritusi motocikla bāka

Pamatīgs uzliesmojums trases vidū noticis Eiropas čempionāta motošosejā Spānijas posma laikā, kad trasē atradās „Moto 2” klases braucēji.
Negadījumā nopietnas traumas neviens sportists nav guvis.Trases 15 pagrieziena izejā savu motociklu nesavaldīja Čavi Kardelus. Braucējs pats noslīdēja trases malā, bet motocikls apmeta vairākus kūleņus, kā rezultāta no braucamā atdalījās bāka, kas nokrita uz trases braucamās daļas.
Kāds braucējs, kurš bija Kardelusam aiz muguras, uztriecās virsū bākai un tā momentā eksplodēja. Vairāki braucēji izbrauca cauri ugunij, bet viens braucējs uzbrauca virsū Kardelusa motociklam, un piedzīvoja kritienu. Avārija notika otrā brauciena sākumā.
Trasē uzreiz tika parādīt sarkanie karogi, kas nozīmē, ka sacīkstes ir pārtraukta.
Kad visi braucēji bija nokļuvuši boksos un saņemta apstiprinoša informācija par to, ka neviens nav nopietni ievainots, sacīkstes atsākās.
Šoreiz saīsinātā versijā braucēji aizvadīja desmit apļus. Tāpat kā pirmajā braucienā uzvaru izcīnīja Dienvidāfrikas braucējs Stīvens Odendāls, kurš arī čempionāta līderis.

, 2016-05-30 14:23, pirms 8 gadiem
Labi,ka neviens necieta. Izskatījās jau iespaidīgi.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.