Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Trases vidū eksplodē nokritusi motocikla bāka

Pamatīgs uzliesmojums trases vidū noticis Eiropas čempionāta motošosejā Spānijas posma laikā, kad trasē atradās „Moto 2” klases braucēji.
Negadījumā nopietnas traumas neviens sportists nav guvis.Trases 15 pagrieziena izejā savu motociklu nesavaldīja Čavi Kardelus. Braucējs pats noslīdēja trases malā, bet motocikls apmeta vairākus kūleņus, kā rezultāta no braucamā atdalījās bāka, kas nokrita uz trases braucamās daļas.
Kāds braucējs, kurš bija Kardelusam aiz muguras, uztriecās virsū bākai un tā momentā eksplodēja. Vairāki braucēji izbrauca cauri ugunij, bet viens braucējs uzbrauca virsū Kardelusa motociklam, un piedzīvoja kritienu. Avārija notika otrā brauciena sākumā.
Trasē uzreiz tika parādīt sarkanie karogi, kas nozīmē, ka sacīkstes ir pārtraukta.
Kad visi braucēji bija nokļuvuši boksos un saņemta apstiprinoša informācija par to, ka neviens nav nopietni ievainots, sacīkstes atsākās.
Šoreiz saīsinātā versijā braucēji aizvadīja desmit apļus. Tāpat kā pirmajā braucienā uzvaru izcīnīja Dienvidāfrikas braucējs Stīvens Odendāls, kurš arī čempionāta līderis.
Vērtējums: +2

  +3 [+] [-]

, 2016-05-30 14:23, pirms 8 gadiem
Labi,ka neviens necieta. Izskatījās jau iespaidīgi.