Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Dani Alvešs iedvesmojas no Lebrona Džeimsa

Jau ziņojām, ka Brazīlijas futbolists Dani Alvešs ieradies Turīnā, lai noslēgtu jauno līgumu ar „Juventus”.
Tagad tapis zināms arī tas, ka Alvešs „Juventus” rindās spēlēs ar 23 numuru. Šādu izvēli Alvešs izdarījis iedvesmojoties no Klīvlendas "Cavaliers" superzvaigznes Lebrona Džeimsa.

„Es izvēlējos 23 numuru, jo es apbrīnoju Lebronu Džeimsu. To kā viņš turpina attīstīties, neskatoties uz jau sasniegto, turpina izvirzīt sev jaunus mērķus un tiecas pēc jaunām uzvarām.”
Džeimsa pāreja no Maiami „Heat” uz Klīvlendas „Cavaliers” 2014.gadā iedvesmoja Alvešu pārcelties no Spānijas uz Itāliju.
„Kad Džeimss aizgāja no „Heat”, kur viņš aizvadīja ļoti labu karjeras posmu, viņš atgriezās pie sava sākotnējā kluba un uzvarēja čempionātu. Arī es vēlējos pārcelties uz jaunu valsti, satikt jaunus komandas biedrus un izbaudīt citādāku futbolu.”
33 gadus vecais aizsargs Dani Alvešs kopš 2008. gada pārstāvēja „Barcelona” un ieguva sešus Spānijas čempionāta titulus un trīs Čempionu līgas uzvarētāja titulus. Četras reizes Alvešs tika iekļauts UEFA gada simboliskajā izlasē. Līgums ar „Juventus” vēl nav noslēgts, taču Alvešs jau ieradies Turīnā, kur izies medicīniskās pārbaudes. Viņa sagaidīšanu apstiprinājusi „Juventus” mājaslapa, padarot gaidāmo līguma noslēgšanu vairs tikai par formalitāti.
„Barcelona” komandā Alvešs numuru nomainīja četras reizes. Viņam bija 20, 2, 22 un 6 numurs.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-30 07:27, pirms 8 gadiem
Viņš laikam ir vienīgais, kam 23 numurs asociējas ar Lebronu..

     [+] [-]

, 2016-06-30 09:27, pirms 8 gadiem
Nu LeBrons ir ultra atlēts, alpha male.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-30 14:10, pirms 8 gadiem
23=MJ