Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Kamēr komanda līksmo par šķietamo panākumu, pretinieki gūst vārtus

Horvātijas futbola spēcīgākās līgas mačā vairāki "Slaven Koprivnica" spēlētāji sestdien priecājās par šķietamo 1:1, vārtsargs jau bija aizskrējis pie rezervistiem svinēt izlīdzinājumu. "Hajduk Split" tikmēr devās uzbrukumā un viegli panāca 2:0, savukārt atlikušajā laikā rezultāts nemainījās.
Video: Hrvatska Nogometna Televizija

, 2019-10-29 13:04, pirms 4 gadiem
Ha,vartsargs iekrita tikla un izskatijas,ka bumba skersojusi liniju,bet acimredzot nebija
Un ko vins plata rokas-ja skrien uz vartu liniju tad turpini skriet,nevis platit rokas zaudejot metrus-diezvai butu panacis,bet kas zin
Redz dienvidnieku temperaments soreiz nenaca par labu
, 2019-10-29 21:44, pirms 4 gadiem
nav_svarigi_1772803346170675 rakstīja: .. bet tur bija vārtu guvums ... tiesnesis, gan to nepamanīja un ļāva spēlēt, tā ka otrie vārdi ir gūti pareizi, jo spēle nebija apturēta, bet tiesneša kļūda pamatīga (pie pirmajiem vārtiem).
Nopērc brilles, vārtusargs ielidoja vārtu tīklā, bet bumba atsitās pret stabu.....
, 2019-10-30 12:48, pirms 4 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Nopērc brilles, vārtusargs ielidoja vārtu tīklā, bet bumba atsitās pret stabu.....
Nopērc senci
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.