Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Čehijas komanda rezervistu soliņu ierīko “alus bundžā”

Rolands Eliņš

Čehijas komanda rezervistu soliņu ierīko “alus bundžā”
Tā izskatās rezervistu soliņš "Viktoria" stadionā

Čehu futbola komanda “Viktoria”, valsts vicečempione, atklājusi jauninājumu savā “Doosan Arena” stadionā. Sadarbībā ar alus brūvētavu “Gambrinus” komanda pārveidojusi rezervistu soliņus, noformējot tos kā gigantiskas alus bundžas.

“Šī ir unikāla ideja, un es gribētu teikt, ka nevienam klubam šāda stadiona aprīkojuma nav,” “Viktora” komandas ģenerālmenedžeris Ādolfs Saneks komentējis “alus bundžu” iebūvēšanu stadionā.

Rezervistu soliņi komandu tehniskajā zonā ir ar 14 sēdvietām. Noformēti kā alus bundžas, rezervistu soliņi tapuši sadarbībā ar čehu alus ražotāju “Gambrinus”, kluba sponsoru. Soliņu izveidošana prasīja četras nedēļas. Tie izveidoti no vairāk nekā divām tonnām metāla.

Šie soliņi tiks izmantoti arī oficiālās spēlēs. Pirmā “Viktoria” spēle šosezon savā laukumā paredzēta rīt pret Prāgas “Dukla”.

Izmantotie resursi:
Viktoria Plzen: Czech side unveil new novelty...

  +4 [+] [-]

, 2017-07-28 21:29, pirms 7 gadiem
galvenais,lai spēlētāji tādi atšālējušies nepaliek tajā bundžā

     [+] [-]

, 2017-07-29 08:15, pirms 7 gadiem
Krievijā jātaisa šņabja pudelē

     [+] [-]

, 2017-07-29 09:23, pirms 7 gadiem
hokejists77 rakstīja: Krievijā jātaisa šņabja pudelē
Latvijā hektora.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja