Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Dortmundes "Borussia" piedāvā Šveinsteigeram dziedāšanas stundas

Dortmundes "Borussia" piedāvā Šveinsteigeram dziedāšanas stundas
Bastians Šveinsteigers
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" asprātīgi un diplomātiski nokārtpjis attiecības ar Minhenes "Bayern" pussargu Bastianu Šveinsteigeru, kurš nesen publiski dziesmā apvainoja "Borussia" spēlētājus.

Bastians Šveinsteigers pēdējās nedēļās var līksmot īpaši skaļi, jo Vācijas izlases sastāvā kļuva par pasaules čempionu. Šveinsteigers tika nofilmēts kādā Minhenes bāriņā, diriģējot līdzjutēju pūli un dziedot dziesmu, kurā "Bayern" sīvākie konkurenti Dortmundes "Borussia" futbolisti nosaukti par "kuces dēliem".

Šveinsteigers vēlāk publiski atvainojās un paziņoja, ka nekādu īpašu naidu pret "Borussia" neturot, gluži otrādi, ir labos draugos ar viņiem, bet dziesmai pievienojies vien tāpēc, ka tā fanu vidū ir ļoti populāra un ātrumā viņš nav atcerējies par lamu vārdu klātesamību. Savukārt "Borussia" klubs atbildējis ar oriģinālu un apsprātīgu vēsti savā "Facebook" profilā.

"Dārgais Bastian Šveinsteiger, tā nekādā gadījumā nav problēma, ka pēc Pasaules kausa iegūšanas iedzer pāris aliņus, nedaudz atpūties un dziedi dziesmas, īpaši nepiedomājot pie to nozīmes. Mēs vienmēr esam uzskatījuši tevi par lāga cilvēku. Mēs nekad nebūtu sākuši celt traci tavas dziesmas dēļ un, protams, pieņemam tavu atvainošanos. Novēlam tev patīkamas brīvdienas.

P.S. Pastāv arī veids, kā palīdzēt tev kaut ko izdarīt ar tavu balsi. Ja tev nepieciešamas dziedāšanas stundas, droši saki. Mēs noteikti palīdzēsim tev."

"Bayern" un "Borussia" pagājušajā sezonā ieņēma pirmās divas ailītes Bundeslīgas tabulā, savukārt šosezon pirmoreiz satiksies jau 13. augustā, noskaidrojot Vācijas Superkausa ieguvēju.

Video:Šveinsteigera izpildītā dziesma

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/BVB?fref=ts
Goal.com


, 2014-07-28 18:33, pirms 10 gadiem
tas nozīmē ka tuvojas bundesligas sezona
un kur video kur vinjs atvainojas?!!hmmm

Dortmundē vinju izsvilps

vot tas ir kaislibas
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.