Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Entuziasts realizē galvu reibinošu "bullīti" un izpelnās NHL ievērību

Aizvadītajā nedēļas nogalē kanādiešu hokeja entuziasts Pāvels Bārbers publiskoja video ar iespaidīgu "bullīti". To ievēroja arī Nacionālā hokeja līga.

, 2020-01-28 20:46, pirms 4 gadiem
Skils labāks, kā daudziem mūsu izlases entuziastiem
, 2020-01-28 21:14, pirms 4 gadiem
Šis "entuziasts" spēlē Kanādas florbola izlasē. Viņam visi hokeja video ir šādi. Jau vairākus gadus...
, 2020-01-29 18:42, pirms 4 gadiem
galvu reibinošs tas būtu tad, ja tas tiktu izpildīts PČ finālā... vai kādā PLAY-OFF spēlē... ne jau mēģinot 20 reizes, lai vienu reizi sanāktu...
, 2020-01-29 23:03, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: galvu reibinošs tas būtu tad, ja tas tiktu izpildīts PČ finālā... vai kādā PLAY-OFF spēlē... ne jau mēģinot 20 reizes, lai vienu reizi sanāktu...
palūdz jebkuram no LV izlases šo triku izmēģināt ar vienalga cik mēģinājuma reizēm redzēsi, ka tomēr šis triks ir ļoti galvu reibinošs (arī burtiski, jo viņš veica daudz apgriezienu )
, 2020-01-30 01:21, pirms 4 gadiem
.............. rakstīja: palūdz jebkuram no LV izlases šo triku izmēģināt ar vienalga cik mēģinājuma reizēm redzēsi, ka tomēr šis triks ir ļoti galvu reibinošs (arī burtiski, jo viņš veica daudz apgriezienu )
Kurās izlasēs (hokeja) šis spēlētājs spēlētu vadošajās maiņās?
kā augstāk minēts... puisis spēlē Kanādas izlasē florbolu...
nedomāju, ka viņš spēlētu vadošo lomu tanī pašā Dinamo Riga...
skaidrs... triku meistars labs... bet ne vairāk... tā pat kā pills YouTube ar futbolbumbas žonglieriem... skaisti žonglē... krietni labāk par Messi un Ronaldu... vai tikai tapēc viņš labāks futbolists?
, 2020-01-30 15:49, pirms 4 gadiem
No musejiem varbut Darzins varetu kaut ko tadu tik izdarit. Cik atceros sis ar ripu sadus tadus trikus ir taisijis treninos!
, 2020-01-30 20:14, pirms 4 gadiem
Gan jau jaunībā ir arī hoķi spēlējis, Kanādā visi bērni praktiski spēlē hoķi.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
6

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.