Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" misēklis: futbolisti aizmirst par piemiņas apsējiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" misēklis: futbolisti aizmirst par piemiņas apsējiem
Londonas "Chelsea"
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione Londonas "Chelsea" šovakar neizmantoja iespēju tikt pie vēl vienas trofejas, FA kausa finālā Vemblija stadionā ar 1:2 zaudējot "Arsenal". Turklāt futbolisti aizmirsa pirmajā puslaikā uzvilkt melno piemiņas apsēju.

Pirms spēles sākuma abas komandas sapulcējās laukuma centrā, lai kopā ar Princi Viljamu, FA vadītāju Gregu Klārku, Mančestras mēru Endiju Burnhemu un Kultūras sekretāri Karenu Bredliju ar klusuma brīdi pieminētu Mančestras teroraktā bojāgājušos.

Bija paredzēts, ka abas komandas dueli aizvadīs ar melniem rokas apsējiem upuru piemiņai. Tomēr Londonas "Chelsea" futbolisti pirmo puslaiku aizvadīja bez tiem. Izrādās, ka ģērbtuvēs apsējiem pa virsu uzliktas jakas, kurās futbolisti devušies laukumā, un viņi tos nav pamanījuši un aizmirsuši.

Kluba pārstāvji ātri sapratuši problēmu, un otrajā puslaikā "Chelsea" futbolisti laukumā devās ar melnajiem piemiņas apsējiem ap rokām. Tomēr FA kausa finālā tika piedzīvots zaudējums, Āronam Remzijam uzvaras vārtus gūstot 79. minūtē. Trīs minūtes pirms tam izcēlās Djēgu Kosta.

Izmantotie resursi:
Soccer News and Scores - ESPN FC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-05-28 22:55, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Pareizi, jo terorakti ir ikdiena, tāpat kā autoavārijas! Par katru sūdu tagad taisīt piemiņas brīdi?
Interneta varoni. Satiekamies aci pret aci ? Es katrā rakstā redzu tavus pretīgos komentārus un domāju, vai tu esi totāli stulbs vai galīgi debīls.