Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Brauns nevar pamest Lietuvu, jo suns apēda viņa pasi

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Brauns nevar pamest Lietuvu, jo suns apēda viņa pasi
Teilors Brauns
Foto: eurohoops.net

Komiska situācija atgadījusies Lietuvā, kur ar vairākām diskvalifikācijām apveltās Viļņas ''Lietuvos Rytas'' uzbrucējs Teilors Brouns palicis bez pases, ko viņa suns apēdis.

Pirms pāris dienām ''Lietuvos Rytas'' pēc zaudējuma izslēgšanas spēlē no komandas uz laiku izraidīja trīs ASV basketbolistus, kuri pēc trenera teiktā neizrādīja gaidītās līdera pazīmes, kā arī profesionalitāte nebija apmierinoša. To starpā bija arī uzbrucējs Teilors Brauns.

Kā ziņo Lietuvas žurnālists Simons Baranausks , tad ''Lietuvos Rytas'' leģionāra suns pamanīja saimnieka pasi uz galda un padomāja, ka tās ir pusdienas. Kā var saprast, tad tas ilgi nedomāja un svarīgo dokumentu notiesāja. Tādējādi Brouns ir, tā teikt, iestrēdzis Lietuvā šobrīd, nevarot atgriezties dzimtenē, ko jau darījis cits komandas ASV spēlētājs Drjū Gordons.

''Lietuvos Rytas'' ir vienīgā komanda bez valsts milža ''Žalgiris'', kas ir izcīnījusi Lietuvas Basketbola līgas titulu. Pēdējo 18 gadu laikā Viļņas klubs triumfējis piecas reizes, kamēr kopš pēdējās uzvaras 2010. gadā komanda zaudējusi četros finālos. Šī ir pirmā reize šajā gadsimtā, kad ''Lietuvos Rytas'' finālā netiek divus gadus pēc kārtas.

Izmantotie resursi:eurohoops.net

     [+] [-]

, 2017-05-27 11:42, pirms 7 gadiem
Paveicās, ka nenotiesāja pašu Braunu. Prozit!

  +3 [+] [-]

, 2017-05-27 14:41, pirms 7 gadiem
Tramps pieprasīs, lai par jaunu pasi maksā Lietuva!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-27 15:43, pirms 7 gadiem
Suns atgādina HMB rijīgumu Gada ziņa!

  +4 [+] [-]

, 2017-05-27 18:40, pirms 7 gadiem
Kādreiz suņi tikai skolnieku dienasgrāmatas ēda