Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Ozols

Video: Kazahstānas čempions pāragri sāk svinēt un paliek otrais

Apvienoto Arābu Emirātu daudzdienu velobrauciena piektajā posmā uzvaru no savām rokām izlaida Kazahstānas čempions un "Astana" braucējs Aleksejs Lutsenko, kurš pirms pēdējā līkuma bija vadībā, tomēr finišēja otrais. Pēc finiša viņš atzina, ka neesot pieļāvis kļūdu un trasē atdevis visus spēkus. Lutsenko finiša brīdī atlaida rokas no stūres, ko parasti dara sacensību uzvarētāji, pēc tam saprotot, ka nav pirmais. Posmā uzvarēja slovēnis Tadejs Pogačars, kamēr velobrauciena kopvērtējumā uzvarēja brits Adams Jeitss. Koronavīrusa dēļ pēdējie divi posmi tika atcelti.

"Fenerbahce" spēlētāji pret "Trabzonspor" atbalstītāju. Foto: Zumapress.com/Scanpix
4

"Fenerbahce" spēlētājiem uzbrūk Trabzonas fani, futbolists aizstāvas ar efektīgu sitienu

Daudzējādā ziņā dramatisks svētdienas vakars aizvadīs Turcijas Superlīgā, kur laimīgas uzvaras izrāva abas titula pretendentes Stambulas "Galatasaray" un "Stambulas "Fenerbahce".
Roberto D'Aversa. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

A sērijas klubs par pretinieka badīšanu atlaiž galveno treneri

LETA--PA Media/DPA. Pēc sitiena "Verona" futbolistam Tomā Enrī ar galvu no amata atbrīvots Itālijas A sērijas futbola čempionāta komandas "Lecce" galvenais treneris Roberto D'Aversa.
Džons Tortorella. Foto: AP/Scanpix

Tortorella negribīgi pilda tiesnešu lēmumu padzīt viņu no spēles

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā zaudēja Filadelfijas ''Flyers'', bet tiesneši jau 11. minūtē lēma no spēles padzīt kluba galveno treneri Džonu Tortorellu. Sākotnēji viņš šim lēmumam iebilda, taču pēc pāris minūtēm pameta soliņu.