Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Nāciju kausā motokrosā pēc finiša uzvarētājam virsū uzkrīt cits motocikls

Gaužām nepatīkams incidents svētdien notika Nāciju kausā motokrosā. Otrajā braucienā uzvarēja ASV sportists Džeisons Andersons, taču brīdī, kad sportists šķērsoja finiša līniju un līksmoja par gūto uzvaru, viņam virsū uzlēca par apli apdzītais japāņu sportists Čihiro Notsuka. Pēc šī smagā negadījuma Andersons uz starta vairs neizgāja. Taču, kā liecina jaunākā informācija, tad ar sportistu viss ir kārtībā, lai arī sekas varēja būt daudz nopietnākas.

''Izcēlu startu un atrāvos no konkurentiem. Brauciena vidū mani noķēra Džefrijs Herlings, ar kuru man sanāca sīva cīņa, taču tad viņš krita. Biju priecīgs, ka finiša līniju šķērsoju pirmais, taču drīz vien man virsū uzkrita cits motocikls. Man ir veiktas visas pārbaudes un man viss būs kārtībā. Taču man ir ļoti žēl, ka nevarēja palīdzēt savai izlasei cīnīties par uzvaru,'' tā Andersons.

Atgādināsim, ka ASV izlasei pavisam maz pietrūka, lai izcīnītu Nāciju kausu motokrosā. ASV komanda palika trešajā vietā.


Negadījums palēninājumā
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2016-09-27 10:14, pirms 8 gadiem
Pēc ķermeņa kustībām izkatās ,ka izslēdza... =(

     [+] [-]

, 2016-09-27 13:49, pirms 8 gadiem
Te var visiem svētajiem pateikties, kas stāvēja klāt! Labi, ka bez sekām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja