Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: 15 aši jautājumi: Gulbis vēlētos ceļot laikā un vislabāk jūtas pusnaktī

Latvijas tenisists Ernests Gulbis pirms "US Open" "Grand Slam" turnīra sākuma piedalījās "15-Love" video, cenšoties pēc iespējas ātrāk atbildēt uz 15 ātrā tempā uzdotiem jautājumiem. Kā izrādījās, Gulbis bija otrs ātrākais un turpat blakus uz tāfeles izvietotajā rangā varēja novietot savu vārdu vicečempiona godā. Tā ka plāksnītei ar iepriekšējā otrās vietas ieguvēja Džona Isnera vārdu vieta vairs tur neatradās, Gulbis to nolika saraksta pašā apakšā, izraisot apkārtējo smieklus. Līderis pagaidām ir Stīvs Džonsons, bet piedalījušies ir arī tādi tenisisti kā Endijs Marejs un Novaks Džokovičs. Šajos 15 jautājumus un atbildēs Gulbis atklāja, ka, neskaitot tenisu, vislabāk viņam sekmējas futbolā un ka neizmanto telefonu, un ka pusnakts ir viņa iecienītākais dienas laiks. Ja viņam būtu iespēja iegūt kādu no superspējām, Gulbis izvēlētos ceļošanu laikā, bet filmā par sevi kā galveno aktieri vēlētos redzēt Džeku Nikolsonu. Video: https://www.youtube.com/channel/UCX...

, 2014-08-26 09:12, pirms 10 gadiem
, 2014-08-26 09:24, pirms 10 gadiem
Ernijs savā stilā ir vērtības kuras nemainās un labi ka tā

Vienīgi žēl ka atkal priekšā Ernesta "draugs" Stīvs Džonsons
, 2014-08-26 09:39, pirms 10 gadiem
LABS. Uzlaboja omu
, 2014-08-26 12:11, pirms 10 gadiem
nice, nice 8) Isner bisk nepatik, tapec pajoko nedaudz He is tall enought!
, 2014-08-26 12:35, pirms 10 gadiem
tennisguru rakstīja: nice, nice 8) Isner bisk nepatik, tapec pajoko nedaudz He is tall enought!
ENOUGHT
, 2014-08-26 22:21, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: http://www.youtube.com/watch?v=HGpan_58ivg
Gulbis ar atbildi nekad nepieviļ. I'm too cool to travel
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.