Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

ASV galvenais infektologs "Instagram" tiešraidē atbild Karijam

Rolands Eliņš

NBA superzvaigzne Stefens Karijs šodien izveidoja „Instagram” tiešraidi, kurā sazvanījās ar Antoniju Fauči, ASV Infekciju slimību institūta direktoru, kurš ir arī viena no šobrīd publiski redzamākajām personām ASV Baltā nama koronavīrusa īpašajā darba grupā.

Karijs saviem gandrīz 30 miljoniem „Instagram” sekotāju (tiešraides vērotāju vidū bija arī bijušais ASV prezidents Baraks Obama) piedāvāja iepazīties ar informāciju par koronavīrusa no valsts galvenā infekciju slimību speciālista, kurš paskaidroja Covid-19 slimības nopietnību, veidus, kā no tās izvairīties, kā arī to, kad NBA varētu atsākt regulāro sezonu.

Fauči izteicās, ka par to varēs sākt domāt tikai tad, kad slimības tendences uzlabosies visā valstī. Fauči izteica satraukumu, ka ASV ir daudz vairāk gados jauno saslimušo nekā citās valstīs, un izteica aicinājumu būt īpaši rūpīgiem šajā laikā, norādot, ka nevajag satraukties par to, vai izpildot drošības rekomendācijas netiek pārspīlēts.

Komunikācijas veidošana ārpus ierastajiem oficiālajiem kanāliem ir Fauči komandas stratēģija, cenšoties panākt, lai par aktuālajiem drošības pasākumiem un to pamatojumu uzzinātu maksimāli plaša auditorija. Iepriekš Fauči viesojās populārajā sporta podkāstā „Pardon My Take”.