Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Futbola kluba īpašnieks pie komandas neveiksmēm vaino pārāk biežo seksu

Futbola kluba īpašnieks pie komandas neveiksmēm vaino pārāk biežo seksu
Džidži Bekali. Foto: Reuters/Scanpix

Ekstravagantais Rumānijas futbola kluba FCSB jeb tautā zināmā Bukarestes "Steaua" īpašnieks Džidži Bekali nācis klajā ar paziņojumu, ka pie viņa komandas šī brīža sliktajiem rezultātiem vainīgi spēlētāji, kuri pārāk daudz nodarbojas ar seksu.

Rumānijas futbola augstākās līgas spēlēs FCSB komanda nav spējusi uzvarēt trīs spēles pēc kārtas. Bekali uzskata, ka pie vainas ir sekss: "Mani spēlētāji šobrīd spēlē slikti, jo viņiem ar savām draudzenēm pārāk bieži ir sekss."

Bekali, kurš savulaik ir arī bijis notiesāts par kukuļņemšanu, futbola spēļu rezultātu ietekmēšanu un citām nelegālām darbībām, slavēja futbola kluba "CFR Cluj" treneri Denu Patresku: "Viņa spēlētājiem sekss ir reizi nedēļā. Viņi tiekas ar sievietēm tikai reizi nedēļā."

Rumānijas futbola 1.līgā izspēles sistēma notiek divos posmos. Sākumā visas 14 komandas aizvada divus turnīra apļus, bet pēc tam līgas komandas tiek sadalītas divās daļās – sešas labākās komandas izveido "Čempionu grupu", ņemot līdzi jau izcīnītos punktus, bet 7.-14. vieta turpina cīņu citā grupā.

"CFR Cluj" pirmo posmu noslēdza 1. vietā, bet Bekali piederošā FCSB palika vien 4. vietā.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/fc...


, 2020-02-26 15:11, pirms 4 gadiem
Pēc gada ilgas ciešanās tiek izdrāzstss pretinieku vārtusargs
, 2020-02-26 17:14, pirms 4 gadiem
sievietes visu enerģiju izsūc.
, 2020-02-26 18:37, pirms 4 gadiem
taisnība jau viņam ir !!!
, 2020-02-28 11:25, pirms 4 gadiem
Cilvēka organisms ir individuāls.Kā uz kuru iedarbojās.
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.