Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Kolumbusas uzbrucējs par mata tiesu izvairās no briesmīga savainojuma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Nacionālās hokeja līgas kopvērtējuma vadībā nostiprinājusies Anaheimas "Ducks", kas šonakt savā laukumā ar 4:1 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets", izcīnot septīto panākumu pēc kārtas. Viesi zaudēja ne tikai iespēju tikt pie diviem punktiem turnīra tabulā, bet arī pirmajos sešos mačos piecus rezultativitātes punktus sakrājušo malējo uzbrucēju Kemu Atkinsonu, kuram nepilnas desmit minūtes pirms pamatlaika noslēguma izdevās tikai par mata tiesu izvairīties no briesmīga savainojuma.

Anaheimas "Ducks" skaitliskā vairākuma laikā ielaužoties sāncenšu zonā, Atkinsona seju sagrieza laukuma saimnieku jaunieguvuma Raiena Keslera slida. "Es redzu. Paldies Dievam, es redzu," pēc mača sacīja Atkinsons. "Griezums ir pāri labās acs plakstiņam. Ja tas tiktu cauri..."

"Viņš vairs nav tik skaists, bet ir cerību pilns," pauda Kolumbusas "Blue Jackets" galvenais treneris Tods Ričardss, kura komandā savainoti vēl vairāki vadošie uzbrucēji: Brendons Dubinskis, Neitans Hortons, Būns Dženers, Marko Daņo.
Vērtējums: +3

  +4 [+] [-]

, 2014-10-25 13:04, pirms 10 gadiem
Sekas varēja būt bēdīgas, bet brīdi pēc incidenta sociālie mēdiji bija TĀ piepūsti, likās ka nezin kas ir noticis

  +5 [+] [-]

, 2014-10-25 13:05, pirms 10 gadiem
Labi ka prieksa bija stiklins

  +3 [+] [-]

, 2014-10-25 15:45, pirms 10 gadiem
Deathsky rakstīja: Sekas varēja būt bēdīgas, bet brīdi pēc incidenta sociālie mēdiji bija TĀ piepūsti, likās ka nezin kas ir noticis
iedur sev acī nazi un padomā, cik nopietni tas ir

  +1 [+] [-]

, 2014-10-26 01:43, pirms 10 gadiem
Stikliņš bija priekšā. Slida nāca no apakšas zem stikliņa.Laime nelaimē. 5mm un acs nav. NOTICIS IR TAS, KA PALIKA ACIS,REDZE. Ja savaino vienu, ar laiku tas atsaucas uz otru. Deathsky. Tev vajadzētu atvainoties.