Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Fajdeks pēc uzdzīves Pekinā taksistam samaksā ar savu pasaules čempionāta zelta medaļu

Fajdeks pēc uzdzīves Pekinā taksistam samaksā ar savu pasaules čempionāta zelta medaļu
Pāvels Fajdeks
Foto: AFP/Scanpix

Polijas vesera metējs Pāvels Fajdeks, kurš nupat Ķīnas galvaspilsētā Pekinā notikušajā pasaules čempionātā vieglatlētikā izcīnīja zelta medaļu, pēc nakts uzdzīves taksistam par braucienu samaksājis ar savu izcīnīto medaļu.

Fajdeks, kurš par pasaules čempionu kļuvis jau divas reizes pēc kārtas, otro titulu izcīnīja svētdien, kad ar 80,88 metrus tālu metienu izrādījās labākais finālsacensībās. Pēc uzvaras Fajdeks neslēpa, ka plānota kārtīga ballēšanās: "Medaļa kļuva vēl saldāka, jo mans istabas biedrs [Vojcehs Novickis] tika pie bronzas. Šovakar būs liela ballīte!"

Fajdeks par saviem vārdiem atbildējis. Vismaz tā var domāt pēc nākamajiem notikumiem. Proti, pirmdienas rītā čempions pamodies savā viesnīcas istabiņā un konstatējis, ka viņa rīcībā vairs nav iepriekšējā dienā izcīnītā zelta godalga. Izrādās, Fajdeks to nolēmis izmantot kā valūtu un ar medaļu norēķinājies ar taksistu, kas aizvedis čempionu uz naktsmītni.

Taksists izrādījies tik godīgs, ka aizvedis medaļu uz policiju, kur arī izstāstījis, kā tā nonākusi pie viņa. Beigu beigās viss atrisinājies laimīgi - Fajdeks atguvis savu medaļu, bet taksists ticis pie samaksas par izdarīto pakalpojumu.

Polijas Vieglatlētikas federācijas skaidrojums: izkāpjot no taksometra, medaļa izkrita.

Izmantotie resursi:
Tencent


, 2015-08-25 19:33, pirms 9 gadiem
janem uz LV basisa izlsi
, 2015-08-25 20:06, pirms 9 gadiem
Normāls pipars, neko pielikt, ne atņemt. Kam negadās.
, 2015-08-25 22:11, pirms 9 gadiem
ka jau maaga piesauta viss pie kaajas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-26 08:53, pirms 9 gadiem
Es domāju, ka šis stāsts ir izdomāts. Es reiz šajā valstī taksistam gribēju dolārus iedot, jo nebija izmainīta nauda (kas starp citu arī tur ir mega pasākums - tikai bankā, ar pases pieregistrēšanu un policijas uzraudzībā), un tas taksists gandrïz nomira no bailēm, ka nesanāk ziepes vinam. Tā kā Kiinaa samaksāt ar zeltu (vai vēl trakāk - PČ zelta medāli...).nu sorry - to var izdomāt tikai žurnālisti.

Gan jau piekodies aizmirsa vai izmeta vienkārši.
, 2015-08-26 10:40, pirms 9 gadiem
egils1 rakstīja: Es domāju, ka šis stāsts ir izdomāts. Es reiz šajā valstī taksistam gribēju dolārus iedot, jo nebija izmainīta nauda (kas starp citu arī tur ir mega pasākums - tikai bankā, ar pases pieregistrēšanu un policijas uzraudzībā), un tas taksists gandrïz nomira no bailēm, ka nesanāk ziepes vinam. Tā kā Kiinaa samaksāt ar zeltu (vai vēl trakāk - PČ zelta medāli...).nu sorry - to var izdomāt tikai žurnālisti.

Gan jau piekodies aizmirsa vai izmeta vienkārši.
Iespējams aizmirsa, bet iespējams piespieda taksistu ņemt. Un ko diez 42 kg smagais taksists varētu teikt pretī 100kg+ smagam vesera metējam?!
, 2015-08-26 12:22, pirms 9 gadiem
elanss rakstīja: janem uz LV basisa izlsi
Īsti neder, jo polis ir ballējies tad, kad kaut ko ir sasniedzis, nevis sagatavošanās procesā.
, 2015-08-26 14:32, pirms 9 gadiem
kaut kā nebrīnos, it īpaši par poļiem, ka tādi kadri pastāv arī augstākajā sporta sabiedrībā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-27 09:30, pirms 9 gadiem
HuliManiBano rakstīja: Bet nu taksists tagad savaa ciemaa slavens + smuku piki saneemis. Bet ja tam bija pazudusi bilde, tad ja patrapitos kads taksists ar kreisiem sakariem, tad medala jau sen pie kreisiem zelta uzpirceejiem/mafijoznikiem tuseetu
Apzeltīts bleķis pa lielam ir visas šīs medaļas, ieskaitot arī olimpiskās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.