Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Čīles izlases aizsargs aptur laukumā izskrējušo līdzjutēju

Aizvadītās nakts "Copa America" mačā Čīles izlases aizsargs Gonsalo Hara paklupināja laukumā izskrējušo līdzjutēju, tādējādi palīdzot kārtības sargiem.
Foto: AFP/Reuters/EFE/Scanpix

, 2019-06-25 13:24, pirms 5 gadiem
Jāatzīst, ka lohs ... spēlētājiem ir jābūt neitrāliem uz šādiem izgājieniem (tos protams neatbalstu) un jādomā 2 soļi uz priekšu ... ja tas fans satraumēsies, tad sāksies nebeidzamie tiesas procesi + pastāv iespēja pēc spēles "atrauties" no šī fana draugu grupas u.t.t.
, 2019-06-25 14:18, pirms 5 gadiem
chilli rakstīja: Jāatzīst, ka lohs ... spēlētājiem ir jābūt neitrāliem uz šādiem izgājieniem (tos protams neatbalstu) un jādomā 2 soļi uz priekšu ... ja tas fans satraumēsies, tad sāksies nebeidzamie tiesas procesi + pastāv iespēja pēc spēles "atrauties" no šī fana draugu grupas u.t.t.
šeit gan nav video tik garšs, bet cik zinu, par šo dod sarkano kartiņu.
, 2019-06-25 19:17, pirms 5 gadiem
chilli rakstīja: Jāatzīst, ka lohs ... spēlētājiem ir jābūt neitrāliem uz šādiem izgājieniem (tos protams neatbalstu) un jādomā 2 soļi uz priekšu ... ja tas fans satraumēsies, tad sāksies nebeidzamie tiesas procesi + pastāv iespēja pēc spēles "atrauties" no šī fana draugu grupas u.t.t.
Kāpēc man ir jābūt neitrālam, ja man kā spēles dalībniekam kaut kāds pi dars traucē man darīt savu darbu?
, 2019-06-25 22:17, pirms 5 gadiem
Elementāri - ja esi vadībā - izdevīgi ....
Ja esi iedzinējos, laika vilcināšana, kas konkrēti besī ...
Normāla provokācija ...
, 2019-06-27 10:18, pirms 5 gadiem
Ta vēl pa olām tam muļķim vajadzēja tāāāā ievilkt, lai tāds vairoties nevarētu
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.