Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Krievijas fans atvainojas par uzmākšanos reportierei tiešraides laikā

Krievijas fans atvainojas par uzmākšanos reportierei tiešraides laikā
Foto: Deutsche Welle

Vācijas kanāla "Deutsche Welle" kolumbiešu reportiere Žiljeta Gonsalesa Terana saskārās ar seksuālu uzmākšanos tiešraides reportāžas laikā Maskavā, kur stāstīja par notikumiem Krievijā notiekošajā futbola Pasaules kausā.

Pēkšņi parādījās vīrietis, noskūpstīja uz vaiga, pieskārās arī krūšu apvidū un nobļāvās: "Krievija - čempione!" Žurnāliste neizskatījās izsista līdzsvara, taču pēc tam nevēlējās komentēt notikušo incidentu.

Futbola līdzjutējs Ruslans vēlāk ieradās uz "Deutsche Welle" Maskavas studiju, lai atvainotos reportierei. Jaunais cilvēks atzina, ka viņa rīcība bija nepieļaujama, neesot plānojis aizskart reportieres krūtis. Noskūpstījis uz vaiga, jo bija saderējis ar draugiem. Video tiešsaistē reportiere uzklausīja cilvēka paskaidrojumus un pieņēma atvainošanos.


Izmantotie resursi:
dw.comhttps://twitter.com/hashtag/Russia?...

, 2018-06-25 18:45, pirms 6 gadiem
Aprakstīts tā, it kā viņš viņu izvarotu ētera laikā
, 2018-06-25 20:16, pirms 6 gadiem
Tagad buča uz vaiga skaitās seksuāla uzmākšanās?
, 2018-06-25 22:34, pirms 6 gadiem
paskatieties kādas bailes ir tam krievu fanam no režīma. reāli iebiedēts, ne jau no brīvas gribas atvainojās.. un tā pieskaršanās krūtīm... nu moins, cik tālu mēs esam aizgājuši... tādi mīkstie palikuši visi. ja nebūtu rakstā teikts, ka pieskārās krūtīm, tad nemūžam neviens nepamanītu. Pats spēlēju amatieru futbolu un bieži pretī gadās meitenes un cīņas karstumā gadās "iebraukt" ne tur vien. neviens neko nav sūdzējies un neviena nekad neko nav teikusi
, 2018-06-25 22:38, pirms 6 gadiem
Seksuāla uzmākšanās!

Te ir pilns ar tādām "seksuālām" uzmākšanām

https://www.youtube.com/watch?v=lKb...
, 2018-06-26 08:13, pirms 6 gadiem
.............. rakstīja: paskatieties kādas bailes ir tam krievu fanam no režīma. reāli iebiedēts, ne jau no brīvas gribas atvainojās.. un tā pieskaršanās krūtīm... nu moins, cik tālu mēs esam aizgājuši... tādi mīkstie palikuši visi. ja nebūtu rakstā teikts, ka pieskārās krūtīm, tad nemūžam neviens nepamanītu. Pats spēlēju amatieru futbolu un bieži pretī gadās meitenes un cīņas karstumā gadās "iebraukt" ne tur vien. neviens neko nav sūdzējies un neviena nekad neko nav teikusi
Tu pie meičām spēlē? Mīkstais esi un tāpēc jau neviena uz to nereaģē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.