Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Jaunā dziesma par Krievijas futbola izlasi ir augstos toņos

Kā jau ziņots, pirms Pasaules kausa ažiotāžu izraisīja Krievijas futbala izlasei veltītā dziesma, kas bija drūmās noskaņās. Neskatoties uz pesimistiskajām prognozēm, Krievijas izlase sāka negaidīti labi - 5:0 pret Saūda Arābiju un 3:1 pret Ēģipti. Dziesminieks Semjons Sļepakovs un grupa "Leningrad" radījuši jaunu dziesmu, kas tagad ir pavisam citās noskaņās. "Eiforijā jautrojas visa valsts. Par saviem futbolistiem mēs draudzīgi dzeram vodku līdz galam. Pretinieki no mums baidās, piečurājuši visas bikses," tiek vēstīts jaunajā dziesmā, bet beigās gan ir piebilde par nelabvēlīgajām sekām zaudējuma gadījumā. "Tikai ziniet, čempioni, ja kaut reizi zaudēsiet, uzreiz kļūsiet par..."

Dziesmas vārdi (iespējama nenormatīva leksika): Семён Слепаков и Ленинград - Чемпионы текст...



, 2018-06-25 21:32, pirms 6 gadiem
Tad čempioni vai gandoni???
, 2018-06-26 00:43, pirms 6 gadiem
hokejists77 rakstīja: Tad čempioni vai gandoni???
Tiko zaudēs tā gandoni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.