Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Olimpiskā čempione ar svētku egli piekauj sporta funkcionāri

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Olimpiskā čempione ar svētku egli piekauj sporta funkcionāri
Olga Daņilova un Jekaterina Šagova. Foto: gazetanga.ru

Krievijas pilsētā Aleksandrovā noticis incidents, kur 1998. gada divkārtējā olimpiskā čempione slēpošanā Olga Daņilova ar svētku egli situsi sporta skolas direktori, sūdzas cietusī.

Aleksandrovas policija izmeklējusi incidentu, kur iesaistīta gadumijas svētku egle.

Pilsētas fiziskās kultūras, sporta un tūrisma nodaļas priekšniece Olga Daņilova savā kabinetā uzaicinājusi Olgas Daņilovas vārdā nosauktās sporta skolas direktori Jekaterinu Šagovu.

Parastas darba tikšanās laikā radās spriedze, jo Daņilova norādīja uz sporta skolas kolektīva neprofesionalitāti. Šagova sniedza paskaidrojumus un aizrādīja, ka pēdējos piecos gados Daņilova ne reizi nav apmeklējusi šo skolu, kas nosaukta viņas vārdā, kā arī norādīja uz slēpošanas panīkšanu Daņilovas darba gadu laikā. Pilsētas fiziskās kultūras, sporta un tūrisma nodaļas priekšniecei nepatika tāda pretīrunāšana.

Šagova informē, ka Daņilova izrāva no spaiņa svētku egli un ar to iesita. Bija liecinieki. Daņilovu neapturēja pat eglē esošie rotājumi, sita vairākas reizes. Šagova deva pretī un galu galā aizbēga no Daņilovas kabineta. Slimnīcā uz Šagovas sejas un ķermeņa tika konstatēti vairāki zilumi. Pēc izrakstīšanas cietusī vērsās policijā ar iesniegumu. Policija sāka izmeklēšanu, bet tad arī Daņilova uzrakstīja iesniegumu par sišanu no Šagovas puses.

Par notikušo informēta arī Aleksandovas rajona administrācija, kur gaida izmeklēšanas noslēgumu. Ar žurnālistiem runā tikai Šagova, bet Daņilova atsakās komentēt.

Policija informē, ka iesniedzējas sūdzējās par nodarītajiem miesas bojājumiem. Veiktajās ekspertīzēs gan netika gūti pierādījumi par miesas bojājumiem. Noziedzīga nodarījuma sastāvs netika konstatēts. Pārbaudes materiāli patlaban atrodas prokuratūrā.

Izmantotie resursi:
gazetanga.ru

  -2 [+] [-]

, 2019-01-25 18:53, pirms 5 gadiem
"Polija nekonstatēja noziedzīga nodarījuma sastāvu."

pat Polijai uzticēts novērtēt nozieguma sastāvu

  +6 [+] [-]

, 2019-01-25 20:33, pirms 5 gadiem
Pilns dibens ar skujām,kā rādīt policistiem?

  +2 [+] [-]

, 2019-01-25 21:11, pirms 5 gadiem
Un tad brīnās, ka cilvēki tādas dāmas dēvē par raganām... Bet pats fakts, ka skola ir nevis viņas skola, bet gan viņas VĀRDĀ NOSAUKTA skola, pašai vēl dzīvai esot, vienkārši ir pārsteidzoši. Mūsu kultūrā tā nedara.
Slēpts komentārs: heh

  +2 [+] [-]

, 2019-01-26 14:40, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Un tad brīnās, ka cilvēki tādas dāmas dēvē par raganām... Bet pats fakts, ka skola ir nevis viņas skola, bet gan viņas VĀRDĀ NOSAUKTA skola, pašai vēl dzīvai esot, vienkārši ir pārsteidzoši. Mūsu kultūrā tā nedara.
Turkmenistānā pat zelta pieminekļus ceļ dzīviem prezidentiem!

     [+] [-]

, 2019-01-27 14:52, pirms 5 gadiem
Tas ir tikai normāli! (krievijā)

     [+] [-]

, 2019-01-27 21:29, pirms 5 gadiem
Elkoi po e...u??? Ko Funs par šo domā? Kā interpretē???