Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Luiss Hamiltons arvien nopietnāk pievēršas mūziķa karjerai

Juris Grīns
Juris Grīns

Luiss Hamiltons arvien nopietnāk pievēršas mūziķa karjerai
Hamiltons modes šova laikā
Foto: twitter.com/MercedesAMGSpy

2014. gada F1 čempions Luiss Hamiltons arvien vairāk pievēršas mūziķa karjeras attīstīšanai un šobrīd noslēdzis līgumu ar pazīstamu menedžmenta kompāniju.

Novembrī Hamiltons šķīra sadarbību ar "XIX Entertainment", kas strādā ar tādām slavenībām kā Dženifera Lopesa, Annija Lenoksa, Deivids Bekhems, Džerija Halivela, Viktorija Bekhema, kā arī grupu "The Spice Girls".

30 gadus vecais Hamiltons, kura draudzene ir dziedātāja Nikola Šercingere, nekad nav slēpis savu vēlmi paralēli sportošanai attīstīt karjeru kino un mūzikas jomā. Autosportists atklāti atzinis, ka lielu daļu no brīvā laika pavada rakstot dziesmas un spēlējot ģitāru. Tagad Hamiltons parakstījis līgumu ar Londonā bāzēto izklaides biznesa menedžmenta kompāniju "Purple PR", kas sadarbojas ar tādām zvaigznēm kā Bejonse, Adele un Prinss.

Jāpiebilst gan, ka sportā Hamiltonam šobrīd nav sava menedžera, lai gan drīzumā gaidāmas ļoti nopietnas sarunas par līguma pagarināšanu ar "Mercedes" komandu. Kā zināms, viņa pašreizējā līguma termiņš beigsies 2015. gada izskaņā.

Tikmēr F1 čempionāta vadītājs Bernijs Eklstouns šonedēļ izteicies, ka Hamiltona aizraušanās ar mūziku pat var nākt par labu sportam. Pat šajā ziņā viņš redz iespēju kā nopelnīt.

"Viņš ir reperis," saka 84 gadus vecais Eklstouns. "Tā mums ir iespēja iegūt pavisam citu auditoriju. Ir labi, ka viņš ir pasaules čempions..."

Šonedēļ Hamiltons arī nācis atklātībā ar jaunu imidžu, Parīzē apmeklējot Luija Vitona modes šovu.

Izmantotie resursi:
Home | Daily Mail Online
The Telegraph - Telegraph online, Daily...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-01-25 15:34, pirms 9 gadiem
Grupa Olas rakstīja: Olas tev neparspēt!
viņš pasakot labvakar damas un kungi jau parspēj Olas

  +2 [+] [-]

, 2015-01-25 17:14, pirms 9 gadiem
Pietiek jau sliktu reperu uz pasaules, šitam vēl jāblomējas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 20:48, pirms 9 gadiem
Es atkal domaju pievērsties F1 karjerai,tikai jaatrod menedžeris!